Uhapšen profesor iz Lebana optužen za silovanje učenice (16): Dve godine je sve trajalo, a ovo su gnusni detalji

Profesor je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, pošto postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom jer je navodno imao seksualne odnose sa devojčicom kada je imala 14 godina

  • 6

Nastavnik biologije u OŠ "Radovan Kovačević" iz Lebana Miroslav M. (52) uhapšen je pod sumnjom da je dve godine imao seks sa svojom bivšom učenicom A.V. (16). Devojčica koja sada ide u gimnaziju u Lebanu optužila ga je da ju je silovao dve godine i sve vreme pretio snimcima seksa ako ga prijavi policiji. Nastavnik poriče sve optužbe i tvrdi da nema ništa s njom.

Užas u Lebanu: Devojčicu (16) iz silovao nastavnik, pa je ucenjivao kompromitujućim fotografijama!

Ipak, profesor je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, pošto postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom jer je navodno imao seksualne odnose sa devojčicom kada je imala 14 godina. Policija sada utvrđuje da li je A.V. dobrovoljno imala seks sa svojim nastavnikom ili je u pitanju bilo silovanje.

Devojčica je zajedno sa svojim roditeljima 19. decembra prijavila slučaj koji se dogodio pre nekoliko meseci, a istraga radi na radi na rasvetljavanju okolnosti.

- A.V. je roditeljima ispričala da ju je dve godine prisiljavao na seks bivši nastavnik koji predaje biologiju. Devojčica je rekla kako je bila ucenjena. Prema njenim rečima Miroslav M. joj je pretio da ima njene kompromitujuće fotografije i snimke koje će objaviti na društvenim mrežama i da nikako ne sme da slučaj prijavljuje policiji - kaže izvor ovog slučaja.

Foto: Pixabay

Nastavnik Miroslav M. je saslušan, ali je demantovao da ima bilo kakve veze sa devojčicom.

Profesoru je određen pritvor od 30 dana, pošto postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo obljuba nadmaloletnicom i da ne bi uticao na svedoke, a istraga treba da utvrdi da le je odnosa uopšte bilo i ako jeste da li je to devojčica radila dobrovoljno pa sada rešila da prestane.

- Problem je što devojčica želi da priča isključivo pred ženskom osobom iz Centra za socijalni rad u Leskovcu i ne želi da sarađuje sa policijom zbog stida šta joj se dogodilo. Uglavnom je rekla da ju je nastavnik vodio po raznim stanovima, ali nije precizirala gde i kad. Ginekološki pregled treba da utvrdi da li je bilo silovanja, mada je vrlo upitno da li je nakon toliko vremena moguće da se to utvrdi - ispričao je izvor upućen u slučaj.

U Lebanu su svi šokirani ovim slučajem jer je reč o uglednom profesoru iz intelektualne familije, koji je oženjen i ima porodicu. Sin mu je na visokom položaju u lokalnoj policiji. Za njega nikada nije vezivan nijedan skandal, o čemu svedoči i direktor OŠ "Radovan Kovačević", Dragan Veličković.

- Ja sam šokiran, prosto ne mogu da verujem u optužbe koje sam čuo. Kod našeg nastavnika biologije nismo nikada primetili takve sklonosti, a da jesmo on ne bi bio profesor u našoj školi. Sačekajmo da vidimo šta će istraga utvrditi - zaključio je direktor.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raonis

    22. decembar 2017 | 09:21

    Meni je samo tesko da shvatim kako neko radije pristane na sex sa starijim covjekom, nego na objavu nekih kompromitujucih fotografija.

  • Čika Jova

    22. decembar 2017 | 15:03

    Ispada da ga je učenica prijavila kad je prestao.

  • Tor

    22. decembar 2017 | 12:58

    Setila se posle dve godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA