≫ 

HOROR U UGLEDNOJ BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Učenik Vojne gimnazije napao nožem drugaricu, ona hitno prebačena na VMA!

Načelnik Vojne akademije formirao je komisiju za utvrđivanje okolnosti nastanka događaja, a tim povodom jutros je u Vojnoj gimnaziji održan sastanak kome jeprisustvovao ministar odbrane Aleksandar Vulin

  • 69

Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije, u internatu te škole prethodne noći oko 22.50 časova, nožem je povredio učenicu četvrtog razreda. Ona je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji i njeno stanje je stabilno.

I KO JE SAD JAČI POL? Za Vojnu gimnaziju konkurisalo više DEVOJČICA nego dečaka

Učenik Vojne gimnazije takođe je zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji.

Na lice mesta izašli su pripadnici Vojne policije i dežurni zamenik višeg javnog tužioca za rad sa maloletnicima Nataša Dubak.

Načelnik Vojne akademije formirao je komisiju za utvrđivanje okolnosti nastanka događaja, a tim povodom jutros je u Vojnoj gimnaziji održan sastanak kome su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin, rektor Univerziteta odbrane general-major Mladen Vuruna, načelnik Vojne akademije general-major Goran Zeković, direktor Vojnobezbednosne agencije brigadni general Petar Cvetković i načelnik Vojne gimnazije pukovnik Miroslav Gvozdenović.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je povređenu učenicu koja je hospitalizovana u Vojnomedicinskoj akademiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanka

    27. decembar 2017 | 12:04

    Moj sin je konkurisao i odbijen je zbog pola boda iz matematike a primljeni su neki koji nisu prosli fizicku sposobnost. Rekli zalite se. Pitam se kome? Onima sto ga nisu ni primili!

  • m

    27. decembar 2017 | 11:59

    ova skola je nekada bila ugledna sada od tog ugleda nema nista,nekada smo imali daleko najbolju tehnicku vojnu akademiju u evropi koja se nalazila u Zagrebu ali od toga neznam ni zidovi da li su ostali,ako ce mo na ovaj nacin da skolujemo oficire i podoficire onda je bolje da raspustimo vojsku

  • Ilija

    27. decembar 2017 | 11:57

    Iz iskustva znam da sadasnja vojna gimnazija da je ravna nuli. Sve te mamime i tatine sinove bih ja poslao u stalu i u njivu da nauce da malo uprljaju ruke i da osete sta je zulj na rukama. kad ja sa mojih 10 godina sam mogao da rintam po njivi svaki dan mogu i oni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA