≫ 

I KO JE SAD JAČI POL? Za Vojnu gimnaziju konkurisalo više DEVOJČICA nego dečaka

- Prvi put na konkurs za prijem u Vojnu gimnaziju prijavilo se više devojčica nego dečaka - rekao je portparol Ministarstva odbrane i VS Jovan Krivokapić i dodao da konkurski za upis u Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA traju do kraja marta

  • 19

Konkurs za upis u Vojnu gimnaziju je završen, tradicionalno vladalo je veliko interesovanje dečaka i devojčica za tu školu i na jedno mesto prijavilo se devet kandidata, kaže portparol Ministarstva odbrane i VS Jovan Krivokapić.

 

SPECIJALCI VOJSKE SRBIJE NAJJAČI SU NA BALKANU! Evo koliko košta obuka ovih ELITNIH VOJNIKA

 

- Prvi put na konkurs za prijem u Vojnu gimnaziju prijavilo se više devojčica nego dečaka - rekao je Krivokapić za RTS i dodao da konkurski za upis u Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA traju do kraja marta.

 

Pojašnjava da su razlog za tradicionalno veliko interesovanje za Vojnu gimnaziju ljubav prema uniformi, vojničkoj profersiji, odbrani zemlje, a da je dominantan motiv za one koji upisuju Vojnu akademiju i Medicinski fakultet sigurno radno mesto i mogućnost daljeg usavršavanja.

 

Govoreći o obeležavanju gosdišnjice NATO agresije, on je rekao da će Vojska Srbije učestvovati u svim državnim programima i podsetio da je tokom NATO bombardovanja stradalo više od 1000 policajaca i vojnika.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    22. mart 2017 | 09:23

    Nikakvo cudo.Nasi momci su odavno postali obicne zenetine!

  • Mima

    22. mart 2017 | 09:22

    Lepo je to

  • Ocajnono pero

    22. mart 2017 | 09:58

    Iz agresije NATO fasista na Srbiju ucestvovale su zene piloti koje su bilo daleko krvolocnije i agresivnije nego muskarci. Podseticu da je jedna pilotkinja 4 Rajha bombardovala postu u Uzicu na 50 m od stambenih zgrada i 70-80 m od skole i vrtica, a potom se hvalila na gebelsovskom CNN. Setite se zena Amazonki. Zene su mnogo opasnije od muskaraca ratnika, jer tada iskljucuju emicije i nastupaju maksimalno agresivno. Muskarci u Srbiji nabili su noseve u "pametne" telefona i izgubili muskost da pridju devojci da budu nezni, da budu dzentlmeni. Zato su na ceni "zestoki" momci, jer zena zeli "zastitnika"pored sebe, a ne sonju. Kada to nemaju same idu u vojne skole. Mladosti srpska misli o tome i baci glupave tel. Okreni te se puko akvarijum. Ribe plivaju na sve strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA