Učenik Vojne gimnazije koji je iskasapio devojku doživeo nervni slom: Mladić na neuropsihijatriji, hoće da se ubije

Incident se dogodio u sobi učenice sa kojom je napadač duže vreme bio u vezi

  • 24

Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije je u utorak uveče u internatu te škole nožem povredio učenicu četvrtog razreda, nalazi se na odeljenju neuropsihijatrije na VMA i pod stalnom je kontrolom, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo.

Detalji užasa u Vojnoj gimnaziji u Beogradu: Iživljavao se nad devojkom jer je htela da ga ostavi. Posekao je po licu i izbio joj zub

Incident se dogodio u sobi učenice sa kojom je napadač duže vreme bio u vezi.

Učenik je protivno pravilima došao kod svoje devojke u sobu. Ostali su sami i nakon nekog vemena između njih je izbila svađa, koja je prerasla u tuču.

Na prve znake da se nešto neubičajno dešava reagovali su dežurni profesor i učenici, koji su u pravom trenutku upali u sobu. Učenik je sačekao devojku da dođe iz grada i nakon svađe ju je posekao nožem po licu i izbio joj jedan zub, što znači da ju je najverovatnije udario i pesnicom.

- Učenik Vojne gimnazije bukvalno je doživeo nervni slom. On je sačekao devojku i naneo joj povrede, nakon toga je bio u potpunom nervnom rastrojstvu - naveo je izvor.

Smešten je na odeljenje neuropsihijatrije i u teškom je psihičkom stanju. Da stvar bude još gora on je pod konstantnom kontrolom lekara i obezbeđenja, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo. Nadležni su oprezni jer se nalazi na 14. spratu i iz predostrožnosti.

Napadnuta devojčica je u stabilnom stanju i oporavlja se od šoka.

Podsetimo, nezvanično motiv napada je bio taj što je devojka htela da raskine dugogodišnju vezu zbog mladićeve ljubomore, što on nikako nije želeo da prihvati pa je došlo do incidenta.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leskovcanin

    29. decembar 2017 | 14:34

    Nekad se znalo Vojnu gimnaziju i Akademiju su upisivali samo stabilni ucenici koji su prosli rigorozne kontrole pedagoga, psihologa i psihijatra. Sada svacije dete moze da se upise, kontrole su samo pro forme.

  • Urs Zimmermann

    29. decembar 2017 | 14:59

    Pa ispunite mu zelju za Novu Godinu ! Otvorite prozor

  • Stojko

    29. decembar 2017 | 11:21

    A kako je pored svih psihologa, psihijatara i raznih vojnomedicinskh strucnjaka uopste stigao do 4. razreda vojne gimnazije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA