≫ 

Dečaci u Valjevu prebili drugove drvenim palicama: Tinejdžeri se obračunavali na ulici kao najgori kriminalci

Sve se dešavalo oko 3 sata posle ponoći

  • 8

Jedan tinejdžer povređen je u noćašnjoj tuči dve grupe mladića iz dva različita kraja Valjeva. Ukupno desetak tinejdžera, iz prigradskog naselja Popučke i stambenog bloka "Milivoja Bjelice", sukobilo se oko tri časa nakon ponoći u Pasterovoj ulici, u blizini Opšte bolnice u Valjevu, a u tuči su, pored pesnicima, korišćene i drvene palice.

Krvnički pretukli dečaka iz Lazarevca zbog duga od 2.000 dinara: Ostavili ga da leži u lokvi krvi na ulici, a sada je u komi

- Tinejdžeri su se pre tuče, nakon povratka iz noćnog provoda, najpre posvađali kod jedne popularne gradske pekare, da bi potom momci iz naselja "Milivoja Bjelice" zaustavili jednog Popučanca i tražili od njega da mobilnim telefonom pozove svoje drugove koji su posle svađe otišli, kako bi sukob rešili tučom - kaže izvor iz istrage.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kada su se pozvani mladići iz Popučaka vratili po svog druga, druga grupa tinejdžera ih je napala, a u međusobnom obračunu korišćene su i drvene palice.

U tuči, koja je okončana pošto su se tinejdžeri razbežali kada su primetili približavanje policijskog automobila, jedan od tinejdžera zadobio je lakše telesne povrede, a oštećen je i automobil jednog od mladića iz Popučaka.

Policija i dalje istražuje slučaj i traga za učesnicima tuče.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    30. decembar 2017 | 20:12

    A sta ce tinejdzeri tri sata posle ponoci na ulici? I iz kakvog to nocnog provoda su se vracali? Daj te bre ljudi, roditelji, sta sve dopustate deci?

  • SVETO

    30. decembar 2017 | 17:50

    Decu na radnu akciju za kaznu da ciste ulice i skupljaju lisce ili popravni dom dosta je vise bilo sa nasiljem

  • Isprani mozgovi

    30. decembar 2017 | 22:46

    Pod hitno ukinuti nasilne i vulgarne rijaliti programe. Opskurni učesnici se vrte na nacionalnim televizijama 24 h dnevno i loše utiču na mlade. Servijraju im se najgori uzori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA