Podneta krivična prijava protiv Kebe: Preti mu kazna od godinu dana zatvora zbog obaranja pešaka

Dragan Kojić Keba bio je za volanom "audija" kada je u Ulici Pariske komune na obeleženom pešačkom prelazu udario Aleksandru Đ

  • 9

Beogradska policija podnela je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv pevača Dragana Kojića Kebe zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, a uskoro se očekuje i saslušanje pevača pred tužiocem.

Kebi preti zatvor! Vozio bez dozvole kad je pokosio devojku na pešačkom, slede dva postupka protiv njega

Prijava protiv Kebe podneta je u redovnom postupku zbog toga što je 7. novembra 2017. godine na pešačkom prelazu na Novom Beogradu, automobilom oborio Aleksandru Đ. (18) i lakše je povredio.

- Prijava je tek stigla u tužilaštvo, koje će sprovesti istragu. Pevač, kao i oštećena tinejdžerka tek treba da budu saslušani pred tužiocem povodom ove nesreće - kaže izvor, i dodaje da je za krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do godinu dana, ukoliko je krivično delo urađeno iz nehata.

Podsetimo, Dragan Kojić Keba bio je za volanom "audija" kada je u Ulici Pariske komune na obeleženom pešačkom prelazu udario Aleksandru Đ, koja je prelazila ulicu.

Foto: A. Nalbantjan

- Keba je odmah zaustavio automobil i sačekao policiju. Tinejdžerka je transportovana u KBC Zemun gde su, joj, na sreću, konstatovane lakše povrede. Alko-test, koji je urađen pevaču nakon nesreće, pokazao je da on nije bio pod dejstvom alkohola, što je za njega olakšavajuća okolnost. Olakšavajuća okolnost po pevača je i to što je sačekao policiju i bio sa povređenom devojkom do dolaska Hitne pomoći - kaže izvor.

Osim što je dobio krivičnu prijavu, Keba će najverovatnije morati da odgovara i prekršajno, pošto je u trenutku nesreće vozio kola bez vozačke dozvole.

- Kebi je vozačka dozvola oduzeta u decembru 2016. godine zbog nakupljenih kaznenih poena. Novčana kazna za vožnju pod zabranom ili bez dozvole iznosi od 100.000 do 120.000 dinara, odnosno od 15 do 30 dana zatvora, plus 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanjem automobilom - podseća sagovornik.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    10. januar 2018 | 13:23

    Kad imas para ne moze ti niko nista u ovoj drzavi.

  • Zoran veteran

    10. januar 2018 | 10:40

    Malo ce se to razvuci ,on ce se nagodi sa tuzilstvom ,uplatice nesto u dobrotvorne svrhe i eto njega na prolece drzi koncert...cirkus od drzave.

  • Miloš

    10. januar 2018 | 09:40

    Ovog minimum 15 godina u zatvor. Razlog je što troši kiseonik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA