≫ 

Kebi preti zatvor! Vozio bez dozvole kad je pokosio devojku na pešačkom, slede dva postupka protiv njega

Vozačka mu je oduzeta pre dva meseca, a zbog toga što je za volan seo bez nje, između ostalog će imati još osam meseci zabrane upravljanja vozilom

  • 68

Pevač Dragan Kojić Keba koji je sinoć u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu zgazio devojku na pešačkom prelazu, vozio je auto bez vozačke dozvole. Ona mu je kako Telegraf.rs saznaje oduzeta pre dva meseca, a zbog toga će protiv njega pored krivičnog za obaranje pešaka biti pokrenuti i prekršajni postupak za vožnju bez isprava.

Na ovom pešačkom prelazu je Keba udario devojku: Evo kolika ga kazna čeka!

KEBA VOZIO NA CRVENO SVETLO: Često je prebrzo i bahato jurcao audijem (VIDEO)

Kako Telegraf.rs saznaje, Kojiću je dozvola oduzeta pre dva meseca pošto je zbog prekršaja u saobraćaju sakupio maksimalnih 18 kaznenih poena.

Printksin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Pošto je juče vozio bez dozvole, preti mu kazna zatvora od 15 do 30 dana ili će morati novčano da je plati od 100.000 do 120.000 dinara. Pored toga, dobiće još 4 kaznena poena, i još osam meseci zabrane upravljanja vozilom.

Sa druge strane, zbog saobraćajne nezgode koju je izazvao, a s obzirom na to da devojka A. Đ. (18) koju je udario ima lake povrede, sledi mu zatvor do godinu dana. Međutim, tužilaštvo u ovom slučaju može da primeni načelo oportuniteta i zatraži od Kojića da uplati određenu sumu novca u humanitarne svrhe i odustane od gonjenja.

Foto: Telegraf

Inače, kada se vozaču oduzme dozvola, da bi je povratio, on mora da plati sve kazne koje ima, ode na lekarski pregled, pohađa seminar i položi ispit iz unapređenja znanja iz bezbednosti saobraćaja. Vozačku vozač dobija tri meseca nakon svega toga, a negativni poeni se poništavaju tek posle dve godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    9. novembar 2017 | 06:13

    Zašto dozvoliti da plati? Zato sto je keba, zato sto mu je snajka severina? Jel mu oduzeta dozvola zbog 18 bodova? Jel nastavio da vozi? Niste ga strpali u zatvor i pored udesa? Da je to uradio neko od obicnih smrtnika, bec bi ga razapeli na krst! Ovo je zrelo da ne postojimo vise!

  • Cika Velja

    8. novembar 2017 | 22:37

    Sta da plati u dobrotvorne svrhe? Koji ludak je doneo taj zakon? Ima bre devojku masno da isplati,a za volan da sedne kad sve lepo odrobija,ponovo polozi pa prodje psihijatrijski pregled!!! Da mi neki takav udari dete...eee pa ne znam bas da bi prosao i sa svim ovim sto mu zakonom sleduje???

  • krsta

    8. novembar 2017 | 21:54

    Platice kazne i odstete.....ima taj puno para cim vozi ovako.A zakon napravljen tako da se sa novcem moze izbeci skoro svaka kazna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA