Uhapšena Nišlijka koja je "skidala magiju" pa pljačkala žrtve: Ako je prevarila i vas, pozovite ovaj broj (FOTO)

Čak su bile toliko drske da su od prevarenih osoba tražile da ih isprate do izlaza da bi dobile na vremenu kako bi pobegle – objašnjavaju u policiji

  • 12

Niška policija uhapsila je opasnu prevarantkinju S.M. (26) iz okoline Loznice koja  je sa još jednom ženom za kojom se intenzivno traga, pljačkala naivne Nišlije.

Posle beogradske, još jedna porodilja sa morbilima zbrinuta: Drugi hitni slučaj zabeležen u par dana, lekari se sa ovim ne susreću često

Kako saopštava policija, S.M. i njena ortakinja su od avgusta do oktobra prošle godine prevarile tri Nišlijke.

Foto: Wikipedia/Aktron, MUP Srbije

- One su od oštećenih tražile pomoć za lečenje bolesne dece a kada bi stekle njihovo poverenje, nudile su im skidanje magije sa nakita i novca korišćenjem ikone Svete Petke. Kada bi im žrtve predale tražene dragocenosti, umotavale su ih u krpu ili peškir, stavljale ih navodno na najviše mesto u kući uz instrukciju da tamo treba da ostanu sedam dana.

Čak su bile toliko drske da su od prevarenih osoba tražile da ih isprate do izlaza da bi dobile na vremenu kako bi pobegle – objašnjavaju u policiji.

Foto: Wikipedia/Aktron, MUP Srbije

- Među prevarenima je i penzionerka D.M. kojoj su ove kradljivice uzele 250 evra i burmu. One su iskoristile lakovernost i dobru nameru ove Nišlijke da bi ih uvela u stan gde su po dobro uhodanom modelu izvele predstavu sa skidanjem magije i pokrale je.

- Nakon zadržavanja od 48 sati, prevarantkinja je privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. Policija poziva građane, eventualne žrtve prevare da se, ako prepoznaju osobu sa fotografije jave na telefone 018 503173 i 018 503 235.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran veteran

    12. januar 2018 | 15:32

    E sad lepo jedno deset godina drustveno korisnog rada..

  • Vera

    12. januar 2018 | 15:28

    Kako nislijka iz okoline Loznice.Ne brukajte mi vise nis, dosta mi je Miljane.

  • palica

    12. januar 2018 | 19:46

    sta je ona kriva sto su oni budale?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA