Užas u Lazarevcu: Devojčici pas odgrizao deo ruke, hitno prevezena u Tiršovu

Pas je dete ugrizao za desnu podlakticu

  • 26

Milica T. (9) povređena je danas u Lazarevcu kada joj je pas odgrizao deo ruke. Prema pričama očevidaca, devojčica je bila na ulici kada je na nju skočio pas i ugrizao je za desnu podlakticu, piše Blic.

Užas u Novom Pazaru: Bebi eksplodirala petarda u ruci, raznela joj dva prsta

Sa povredama ruke devojčica je prevezena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanka

    27. januar 2018 | 09:58

    Svi vi komentarisete i dajete svoje misljenje o incidentu na osnovu samo 3 recenice informacija koje su novinari naveli , nepotpune informacije i najverovatnije i netacne. Tako podsticete hajku na neduzne zivotinje mesajuci babe i zabe ( zar su psi vazniji od dece i sl) umesto da se napravi jedno adekvatno resenje za sve- oformiti jedinstveni azil za zivotinje za koji ce svako domacisntvo izdvajati neki dinar uz uslov da azil vode clanovi drustva za zastitu zivotinja a ne neki krvozedni sinteri i halapljivi veterinari, politicari...Time bi se zivotinjomrsci umirili jer ne bi bilo zivotinja na ulici koja bi "jela"njihovu decu za dorucak kao i oni koji vole zivotinje.

  • Natalia

    26. januar 2018 | 18:46

    Treba sklonit pse luralice sa ulice u azil,cela Srbija ima problema sa njima

  • Milan

    26. januar 2018 | 20:21

    Pre dva meseca sam komentarisao problem pasa lutalica u Lazarevcu! Dobio sam lepe minuse na komentar, gotovo sam siguran da opet niko nece nista preduzeti jer su kao nemocni! Ovo nema veze sa politikom ni sa ljubavlju prema zivotinjama! Ovo su psi lutalice koje moraju u kavez i gotovo. Necu sigurno birati izmedju svog deteta i gladnog kera! Zao mi je samo ovog deteta.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA