Tuga do neba! Milan (17) sahranjen danas sa belim dresom preko sanduka. Drugovi mu za večni počinak spremili loptu sa svojim potpisima (FOTO)

Povorka koja je ispratila nastradalog tinejdžera sastojala se od nekoliko stotina ljudi

  • 13

Mladi fudbaler iz Boleča Milan S. (17) koji je nastradao 1. februara u prigradskom naselju Vinča, sahranjen je danas oko 14 časova na groblju u Boleču, u porodičnoj grobnici, a na večni počinak otišao je sa belim dresom preko kovčega.

Pred Milanom je bila svetla budućnost, a onda se zbog fatalne greške utopio u Dunavu. Milica je pukom srećom ostala živa (FOTO)

Milanovi drugari za poslednji pozdrav spremili loptu sa njihovim potpisima.

Povorka koja je ispratila nastradalog tinejdžera sastojala se od nekoliko stotina ljudi, a Milanovih vršnjaka je bilo oko sto.

- Bato nemoj da ideš, vrati se molim te ljubavi moja - čuli su se krici Milanove neutešne sestre kako se povorka sa još stotinu Milanovih prijatelja i članova porodice približavala groblju.

- Ovo je prvi put da ti pišem ovakvo pismo, ali bato ne brini od sada ću ti stalno pisati pisma. Želim da znaš da si ti naš heroj, da si ti najbolji sin, da si ti najdraži brat na svetu, da si ti najiskreniji prijatelj. Želim da znaš da sam ponosna na tvoje plave najsavršenije oči i što imam brata poput tebe, jer dok sam ja živa i ti ćeš biti živ - jedva je uspela da pročita Milanova sestra oproštajno pismo, piše Blic.

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

Slomljena majka jecala je na groblju.

- Hvala ti za sve divne trenutke koje smo imali. Svaki put kada se uplaši tokom noći, ona dođe kod svog malenog bate. Imati tebe za brata je najveća počast. O svima nama si brinuo i brinućeš i dalje, samo ne odavde. Anđele moj, živ si večno si živ. Ponosna sam na našu trojku iz računovodstva iz pismenog oko koje smo naporno učili. Ponosna sam jer smo od tebe naučili mnogo toga o životu jer si vedar i pozitivan, i stalno nasmejavao druge. Deo si nas i uvek ćeš biti, ziviš bato volimo te svi - nastavila je Milanova sestra da čita oproštajno pismo.

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

Milan S. se udavio u Dunavu kad je kolima uleteo oko 22 časa u reku, kod splava "Srbija" u Vinči. Vršnjakinja Milica L. iz Leštana srećom se izvukla iz "pola", kojim je ona upravljala.

U video-snimku ispod pogledajte mesto ubistva Olivera Ivanovića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AmanD.s

    2. februar 2018 | 20:35

    Neka te andeli cuvaju kada nismo mogli mi

  • od naivnog najgore

    2. februar 2018 | 20:48

    niko od nas ne zna sta moze sledeceg trena da mu se desi malo nepaznjom malo sticajem okolnosti.

  • Vaga

    3. februar 2018 | 00:01

    Tuga do neba... Još Jedan mladi život je ugašen. Saučešće porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA