Beli kovčeg za malenog Uroša: Dečak sahranjen danas na lokalnom groblju

Dete su na večni put ispratili majka, sestre, baba, deda, rodbina i drugovi iz škole

  • 12

Devetogodišnji Uroš Dragojlović sahranjen je danas na lokalnom groblju kod sela Skela. Dečak je sahranjen u belom kovčegu, a od kuće do lokalnog groblja kovčeg su nosili na rukama.

Dečak iz Obrenovca se ubio zbog tuge za porodicom: Nedostajao mu je otac, majka ga ostavila, odvela sestre i njegovu bliznakinju

Dete su na večni put ispratili majka, sestre, baba, deda, rodbina i drugovi iz škole, prenose beogradski mediji. Uroš je u subotu izvršio samoubistvo, jer nije mogao da prežali smrt oca, koji je poginuo u udesu pre tri i po godine.

Uroš sa sestricama, fotografija iz 2012. godine, Foto: Facebook/Bajra Miroslav Migic

Devetogodišnjak je nestao u subotu u naselju Skela u Obrenovcu, a posle petosatne potrage celog komšiluka po mrklom mraku, komšija ga je našao obešenog u šupi iza kuće.

Iako se prvobitno sumnjalo da je dečak slučajno sebi oduzeo život, istragom je utvrđeno da je zbog bola i tuge, pošto je razdvojen od majke i sestara, dečak počinio samoubistvo.

Mališan je subotu proveo kao i svaku drugu, ali je po sumraku uzeo kanap za bale sena i okončao svoj život. Poznanici porodice ispričali su da je majka dečaka izbegavala da i njega odvede u Bosnu, gde je živela s novom porodicom. Izgovarala se, kažu, time što nema novca da mu izvadi pasoš.

Dečak je bio posebno vezan za sestru bliznakinju, koja je bila kod majke.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    20. februar 2018 | 19:41

    Tuga velika

  • Roki

    20. februar 2018 | 22:13

    Dušo mala šta ti je to trebalo? Pa život je tek pred tobom bio.. Da li znaš kako je sad tvojoj babi i dedi? Umesto ti njih da ispraćaš.. oni tebe ispraćaju! Počivaj u miru andjele! 😢

  • Jelena

    20. februar 2018 | 19:59

    Majka,koja majka vrag je odnio!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA