Tuga u Nišu: Preminula žena koju je suprug zlostavljao

S. I. (42) je 6. januara ove godine primljena na bolničko lečenje zbog povreda koje joj je zadao suprug D. I. (47)

  • 52

Nišlijka S. I. (42), koja je početkom godine bila hospitalizovana zbog povreda koje joj je zadao suprug D. I. (47) preminula je, ali za sada nije poznat tačan uzrok smrti.

Pronađena Nišlijka, koja je skočila u Nišavu pre više od dva meseca

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kazali su da je dat nalog za obdukciju i eventualno veštačenje koje će utvrditi uzrok smrti.

- U Osnovnom sudu danas je održan pretres po optužnom predlogu protiv D .I. koje je Osnovno javno tužilaštvo podnelo zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Optužni predlog podnet je zbog događaja sa početka godine -  izjavila je za agenciju Beta portparol Osnovnog javnog tužilaštva Olivera Mijalković.

Prema nezvaničnim informacijama S. I. je duže vreme bila izložena porodičnom nasilju, ali je to otkriveno tek kada je 6. januara ove godine primljena na bolničko lečenje u niški Klinički centar.

U Policijskoj upravi u Nišu tada je rečeno da su zaposleni u Kliničkom centru prijavili nasilnika, a da je, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, D. I. uhapšen.

Daljinac

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. februar 2018 | 19:16

    Zene ne dajte na sebe da budete robovi neciji,razmislite da ovo moze se i vama desiti sto i ovoj nesretnoj zeni,ne bojte se idite u policiju i prijavite i bjezite na vreme,bolje nego da vas u spavanju ubije muz ako vam probleme pravi,resite na vreme razvodom da nebi kasno bilo za vas i vasu decu.Svaki dan po tri slucaja ubistva nemojte cekati da ne bude ksano i za vas koji trpite budalu,pijanicu ili svalera u kuci,ja sam musko ali imam muda realno reci...Pozzzz

  • Dia

    28. februar 2018 | 19:48

    Vidim da moj kom. Ne prolazi? ALI SLAŽEM SE! sa svima koji osuđuju, Imala sam nesreću da Moja sestra Bude ubijena na Mučki način, U Prilepu, pre 20Godina,zbog takvih zlotvora, ne čoveka koji je dobio samo Uslovno Dve g. ROBIJE!!! život mi se primenio, morala sam i moram sa tim žigom da živim, Apelujem!! BEŽITE ŽENE, BILO KUD DOK NE BUDE KASNO, JEDNOM ŠAMAR DOŽIVOTNO ŠANARI!!!

  • Pop

    1. mart 2018 | 06:38

    Zene ne trpite divljake razvod i caoooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA