≫ 

Uhapšeni dileri koji su harali Srbijom i Evropom: Na čelu kriminalne grupe bio policajac (FOTO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 6

Organizovana kriminalna grupa koja je krijumčarila drogu iz Srbije u zemlje Evropske unije uhapšena je u zajedničkoj akciji pripadnik policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Kuknjava narko-dilera Jevte Jevtića odjekivala sudnicom: Seme je skupo, a moraš da čekaš mesec dana da poraste, jedva preživljavam od ovoga!

Uhapšeni su N.P. (34), D.O. (36) i M. K.(34), svi iz Novog Kneževca, a prilikom pretresa ukupno je zaplenjeno deset kilograma i 500 grama marihuane, dva pištolja, 177 komada municije različitog kalibra, kao i novac u iznosu od 700 evra, 9.000 dinara, 1.000 forinti i 20 funti.

Foto: MUP

Policija je u vozilu kojim je upravljao osumnjičeni D.O. inače policijski službenik, pronašla deset paketa sa pet kilograma marihuane, dok je pretresom stana i drugih prostorija u kojima osumnjičeni boravi, pronašla  još pola kilograma marihuane.

Foto: MUP

Pretresom na još dve lokacije na teritoriji Novog Kneževca i Novog Sada pronađeno je još oko pet kilograma marihuane, dva pištolja i 177 komada municije različitog kalibra.

Foto: MUP

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

VIDEO: Veliko hapšenje narko dilera u Srbiji

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    12. mart 2018 | 13:54

    Šta je tu čudno, pa i vrapci na grani znaju da svaki diler droge mora imati zaštitu policije inače ne bi sastavio mesec dana u poslu. Sad se kao nešto zgražavamo ... Nisu svi policajci loši, naprotiv, ogromna većina ih je za svaku pohvalu i poštovanje ali ovakve protuve, koje su u policiju i ušle sa takvim planovima, kaljaju uglad cele službe.

  • DARKO 100%

    12. mart 2018 | 13:24

    Kome verovati vise?

  • Beba

    12. mart 2018 | 13:29

    Eto vam,jel i ovaj odranije poznat policiji....Neobrazovani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA