≫ 

Stravični detalji ubistva u Kladovu: Hteo sam samo da je uplašim, udario sam je dva puta čekićem u glavu i ona je pala (FOTO)

- Onda sam video da sam je ubio i rešio sam da presudim i sebi - rekao je Božinović

  • 6

Nikodije Božinović (60), zvani Kokan iz Kladova rekao je pred istražnim organima da mu je namera bila da čekićem uplaši Mirjanu, a ne da je ubije. On je na Veliki petak, oko podneva, u svom stanu u Njegoševoj ulici 13 u ovom gradu sa dva udarca čekićem u glavu ubio bivšu nevenčanu suprugu Mirjanu Inđić (36).

Ubio nevenčanu suprugu na Veliki petak u Kladovu: Presudio Mirjani s dva udarca čekićem (FOTO)

- Namera mi je bila da čekićem uplašim Mirjanu, a ne da je ubijem. Udario sam je dva puta čekićem u glavu, a ona je pala na patos. Onda sam video da sam je ubio i rešio sam da presudim i sebi. Otišao sam u drugu sobu i popio gomilu tableta za smirenje - rekao je Božinović.

Foto:Privatna arhiva

- Mirjana i ja smo bili u vezi nekoliko godina. Ona je imala brak iza sebe i dvoje dece. S druge strane i moja situacija je bila identična - ispričao je Božinović za "Blic".

Ovaj par je iznajmljivao stan u Ulici timočke divizije u Kladovu. Mirjana je radila u lokalnoj pekari, dok je Nikodije, koji je nedavno postao deda, bio nezaposlen. Navodno, on je živeo od prodaje duvana, a zahvaljujući tom novcu je skupio dovoljno para da sebi kupi stan u Njegoševoj ulici.

Stravično ubistvo kod Kladova: Udarao čekićem ženu do smrti, pa popio šaku lekova

Pre pola godine par se razišao, što on nije hteo da prihvati. Kobnog dana, ne sluteći ništa, Mirjana je otišla kod Nikodija u stan.

U stan je prvi, posle zločina, ušao Božinovićev zet, koji je u dogovoreno vreme došao da instalira kablovsku televiziju. Budući da je imao ključ od stana ušao je unutra da bi završio posao jer je imao dogovoreno da uvede još nekoliko kablovskih televizija u toj zgradi.

Lekari su samo mogli da potvrde da je Mirjana preminula od udaraca čekićem u glavu. Oni su, međutim, uspeli da spasu Božinovića, koji je, posle ukazane prve pomoći, prebačen na dalje lečenje u Beograd.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живојин Кикинда

    9. april 2018 | 22:01

    Требо је прво тај чекић да испроба на своју главу.

  • Ana

    9. april 2018 | 22:46

    Hteo da je uplasi - neverovatno i zato je udario dva puta u glavu. Ja ako nekog uplasim ne udaram ga. Boze sacuvaj. Date ostalo bez majke zbog njega, dace bog da on nikad vise ne izadje iz zatvora.

  • Marija

    9. april 2018 | 21:43

    Za ubistvo nema nikakvo opravdanje!!!!!odmah ga strpajte u zatvor!!!!hteo da uplasi nevencanu suprugu pa, je na kraju ubio.......on je psihicki bolestan odmah ga u zatvor strpajte!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA