≫ 

Barski sto pao na devojčicu (7) iz Beograda

Reč je o učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“, beogradske opštine Stari grad, čiji đaci u Vrnjačkoj Banji borave na rekreativnoj nastavi

  • 4

U nesvakidašnjem incidentu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak uveče u poznatom vrnjačkom hotelu „Breza“ povređena je sedmogodišnja devojčica iz Beograda kada je na nju pao barski sto.

Protesti zbog ubistva devojčice (8), uhapšeni policajci i istaknuti političar: Namamili su je u šumu i nadrogirali, a onda danima silovali (VIDEO)

Prema prvim informacijama, reč je o učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“, beogradske opštine Stari grad, čiji đaci u Vrnjačkoj Banji borave na rekreativnoj nastavi.

Kako nezvanično saznajemo, devojčica je povređena kada je na nju u prostoru za zabavu mališana pao barski sto. Tom prilikom, učenica je, prema nezvaničnim informacijama, zadobila potres mozga i povrede glave.

Posle ukazane pomoći devojčica je prebačena u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu i, kako Novosti saznaju, ne nalazi se u životnoj opasnosti, a nadležni organi utvrđuju okolnosti pod kojima se ovaj incident dogodio.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    17. april 2018 | 21:23

    sin kada je bio prvi razred vratio se sa rekreatevne nastave u mokrim stvarima bolestan sav novac predali su a za uzvrat nisu dobili nista.isto se to ponovilo kada je njegova cerka bila prvi razred .bolesna bronhitis tezak uplasena i rekla mi je da se tamo smrzavala nije spavala krevet verovatno bio srusen i spavala je dole na patos a bilo je lose vreme kisovito.

  • Ljubica

    18. april 2018 | 09:15

    Pa evo i moja unuka je danas otisla na eskurziju,drugi je razred.Danas pada kisa,nisu predvideli kisu kad su ugovarali eskurziju,nebranim nikoga,ali brate danasnja deca kao da su pustena s lanca.Ponasaju se kao da su svako za sebe bom dana,niko ih neinteresuje,Skakanje urlanje divljanje je nesto strasno!

  • Mudri

    18. april 2018 | 09:07

    Mi kada smo bili deca, a to su bila sretna vremena i nastavnici su imali dostojanstvo, stav je bio da decu do četvrtog razreda niko ne vodi na ekskurziju jer su suviše mala. Danas za šaku dinara i dnevnice nastavnici vode decu u raspadnute i neodržavane hotele gde jedu pokvarenu hranu, vraćaju se sa trovanjima i izmučena. Po običaju u ovoj raspaloj državi niko ne odgovara, a točak se okreće u pogrešnom smeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA