≫ 

Još jedno upucavanje u Beogradu: Muškarcu prostrelili nogu u Mirijevu

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je oko 6.10 prijavljeno da je muškarac upucan u nogu zbog čega je posle ukazane pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara

  • 2

Muškarac (31) povređen je jutros iz vatrenog oružja u Ulici Ljubiše Miodragovića u naselju Mirijevo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Pucnjava u Višnjičkoj banji: Muškarac ranjen u sačekuši na stepeništu ispred svoje zgrade

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je oko 6.10 prijavljeno da je muškarac upucan u nogu zbog čega je posle ukazane pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

U Ulici Stojana Aranđelovića sinoć oko 21.50, takođe je iz vatrenog oružja je povređen muškarac (35), posle čega je prevezen u reanimaciju u Urgentni centar.

Pešak, muškarac (30), zadobio je teške povrede oko 19.35 u Ulici 27. marta bb zbog čega je vožen u reanimaciju u Urgentni centar, a motociklista (30) je takođe teško povređen u saobraćajnoj nezgodi oko 20.52 u Ulici kneza Višeslava zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 98 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari.

Daljinac

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    24. april 2018 | 08:26

    Da li je radjena neka statistika u poredjenju današnjeg vremena i 90-ih, po pitanju ubistava, ranjavanja itd. Sve mi se čini da sada daleko napredujemo u krvnim deliktima u odnosu na 90-e.

  • Johnny Repp

    25. april 2018 | 09:24

    Nije stašno, samo žuti karton. Sledeći će biti opasniji, ako ne i smrtonosan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA