≫ 

Nagli preokret u istrazi zločina u Kučevu: Srećka je pre 5 godina ubio sin, a ne supruga? (FOTO)

Iako je pred policijom izjavila da je ubila supruga, utvđeno je da je to priznanje supruge Sonje Ljubenović lažno, kako bi zaštitila sina, pa je puštena na slobodu

  • 9

U istrazi ubistva Srećka Ljubenovića (43) iz Kučeva, koje se dogodilo pre pet godina, došlo je do naglog preokreta, jer je utvrđeno da je ovaj zločin počinio njegov stariji sin Aleksandar (24), a ne supruga Sonja (48), pišu Novosti.

Ubila supruga, zamotala ga u ceradu, pa sa sinovima zakopala telo na napuštenom placu kod Kučeva

Iako je pred policijom izjavila da je ubila supruga, utvđeno je da je to priznanje lažno, kako bi zaštitila sina, pa je puštena na slobodu. Njih dvoje i mlađi sin Lazar (19) uhapšeni su u četvrtak, nakon što je Srećkovo telo iskopano na njivi koja pripada Sonjinoj porodici.

UBICA "PUKAO" ZBOG PSIHIČKOG PRITISKA

- Prilikom saslušanja u policiji, Sonja je tvrdila da je ubila supruga pištoljem, a onda pištolj bacila u potok, gde je on u četvrtak i pronađen. Međutim, zbog velikog psihičkog pritiska, njen stariji sin priznao je ubistvo i tako majku oslobodio krivice. Ona nije učestvovala u ubistvu, već je samo pomogla sinu da se reši tela – saznaje se iz izvora bliskog istrazi.

Sonja Ljubenović pomogla sinu da se reši očevog leša, Foto: Facebook

Protiv Sonje Ljubenović neće se voditi krivični postupak, iako je pomogla sinu da se reši tela, jer se radi o bliskom srodniku koji su u ovakvim slučajevima pod posebnim psihološkim uticajem.

Neće odgovarati ni mlađi sin, jer je u vreme ubistva imao samo 14 godina.

Kako se nezvanično saznaje, zločin je otkriven kada je Aleksandar, stariji sin Ljubenovića, nedavno otišao na lečenje od bolesti zavisnosti, piše Alo.

- Aleksandar je navodno bio na lečenju u jednoj ustanovi. Prema jednoj verziji, on je tamo navodno nekome rekao šta se pre pet godina desilo njegovom ocu. Nije pouzdano da li je on to ispričao svesno ili je buncao o tragičnom događaju. Ipak, osoblje te ustanove odlučilo je da to što je Aleksandar ispričao prijavi policiji, koja je otišla na lokaciju i našla zakopano telo - kaže naš izvor i dodaje da su inspektori pozvali Sonju da prisustvuje ekshumaciji.

Sonja Ljubenović i njen muž se navodno posvađali kobnog dana, Foto: Facebook

Prema rečima izvora, inspektori su došli do saznanja da se Sonja 2013. posvađala sa suprugom i da ga je ubila hicima iz njegovog pištolja.

- Sonja i Srećko su se navodno posvađali kobnog dana. Tokom svađe, ona je otela pištolj od supruga i u njega ispalila nekoliko hitaca. Pištolj je potom bacila u potok. Policajci su pronašli pištolj i u toku je njegovo veštačenje. Takođe, u toku je i utvrđivanje svih činjenica oko ovog šokantnog zločina, kao i uloga Sonjinih i Srećkovih sinova u svemu tome. Navodno su Aleksandar i Lazar pomogli majci da se otarasi tela i da godinama prikriva stravično ubistvo - kaže naš sagovornik i dodaje da Sonja nije prijavila policiji nestanak supruga.

- Srećkov nestanak nije prijavljen policiji. Sonja i deca su komšijama ispričali da je on otišao u inostranstvo da radi. Nikome nije bilo ni na kraj pameti da su izmislili tu priču - priča izvor.

VIDEO Dok u nekim porodicama vlada nasilje druge ne mogu da prebole gubitak najmilijih:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brendan

    28. april 2018 | 20:05

    Stani...svesno pomognes nekom da sakrije UBISTVO, i protiv tebe nece biti nikakav postupak pokrenut????? Kakav bre mi to zakon imamo jbt??? Sta je sa “saucesnistvom u ubistvu”. Ne racuna se samo zato sto su okrivljena i zrtva u srodstvu??? E sad sam sve cuo...WOW.

  • Koki

    28. april 2018 | 16:54

    I na kraju nece odgovarati niko....

  • Zoran Veteran

    28. april 2018 | 22:31

    Aps za starijeg sina i majku, komplet na dugogodisnju robiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA