≫ 

Ubila supruga, zamotala ga u ceradu, pa sa sinovima zakopala telo na napuštenom placu kod Kučeva

Nad posmrtnim ostacima najpre će se uraditi DNK analiza

  • 13

Policija je juče u Kučevu privela 48-godišnju Sonju Ljubenović zbog sumnje da je sa dvojicom sinova, Aleksandrom (24) i Lazarom (19), pre tri godine ubila svog muža Srećka (43) i zakopala leš na napuštenom placu!

Nepoznati detalji iz noći u kojoj je ubijen Arkan: Gavrić skrivan u lozničkoj bolnici, sestrama koje su ga negovale bilo zabranjeno da izađu iz sobe

Srećku se 2015. godine izgubio svaki trag, a inspektori su juče, posle dojave, saznali da se na napuštenom placu nalaze njegove kosti. Tokom ekshuminacije, Sonja je u napadu panike priznala policajcima da je pre tri godine ubila muža i sa sinovima sakrila leš, pa su sve troje odvedeni na saslušanje.

ČEKA SE ANALIZA DNK 

Nad posmrtnim ostacima najpre će se uraditi DNK analiza, kako bi se potvrdio identitet pokojnika, a nakon toga sledi obdukcija, da bi se utvrdio uzrok smrti.

- Tek nakon toga će tužilac moći da zatraži pritvor za osumnjičene i naloži dalju istragu. Njihova porodična kuća je juče detaljno pretresena i postoje veoma jake indicije da iza celog zločina stoji supruga Sonja - objasnio je izvor "Informera".

Nad posmrtnim ostacima najpre će se uraditi DNK analiza Foto-ilustracija: pixabay.com

SUPRUGA SVE VREME TVRDILA DA JOJ JE MUŽ U CRNOJ GORI 

Policija je posumnjala na suprugu, jer je ona pre tri godine prijavila nestanak tvrdeći da joj se suprug nalazi negde u Crnoj Gori.

Takođe, sumnju je pobudila i činjenica da su kosti pronađene na parceli koja pripada porodici osumnjičene žene.

- Međutim, prema kasnijem priznanju ove žene, ona je tokom jedne svađe otela pištolj od Srećka i ubila ga sa nekoliko hitaca. Zatim je sa sinovima zamotala leš u neku ceradu, pa su zamolili poznanika M.I. (40) da ih odveze do njihovog placa u okolini Kučeva. Poznaniku su rekli da je u ceradi umotana zaklana svinja koja je zaražena, pa su hteli da je zakopaju - navodi izvor.

Ilustracija Foto: Tanjug/Boki

NASILAN I PRGAV 

Meštani Kučeva juče su bili šokirani kada su čuli da je Srećko ubijen.

- Srećko je bio užasno prgav, nasilan i opasan čovek. Nije se nikoga plašio, a glave mu je došla žena - kaže Srećkov poznanik iz Kučeva.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    27. april 2018 | 11:08

    Proradila crna magija , opasne su vlajne, sve što ne valja sklanjaju sa puta.Da covek nešto tako uradi potreban je veliki mentalni poremećaj, posebno kod sinova kad su mogli rođenom ocu to da urade, duža izolacija da izgube volju da pomisle ponovo na tako nešto.Počivaj na miru pokojniče,nisi znao s kim si i kakvu decu odgajao,neka ti bog oprosti ako si bio malo strog sa porodicom.

  • Natalia

    27. april 2018 | 10:47

    Boze kakvi su to sinovi,luda neka porodica

  • Sexo

    27. april 2018 | 10:52

    Bas je srecko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA