Maćeha optužila pastorka (17) da je silovao njenu ćerku (3): Na polnom organu videla je crvenilo, pa odmah pozvala policiju

Kako saznajemo, mladić koga je maćeha optužila, nikada ranije nije bio osumnjičen za seksualne delikte

  • 4

Maja A. iz sela Zaplanjska Toponica prijavila je policiji svog sedamnaestogodišnjeg pastorka zbog navodnog silovanja njene trogodišnje kćeri. Preliminarni rezultati policijskog rada ne ukazuju na osnovanost stravične optužbe, ali su naložena dodatna veštačenja kako bi se otklonila svaka sumnja u eventualnu obljubu deteta.

Kako saznajemo, Maja je u subotu popodne pozvala telefonom policiju u Gadžinom Hanu, i zatražila da njen pastorak bude uhapšen jer je navodno napastvovao dete.

- Ona je posumnjala u seksualni napad jer je prilikom presvlačenja devojčice primenila crvenilo u okolini njenog polnog organa. Čim je policija počela da ispituje slučaj uključen je i Centar za socijalni rad u čijoj su pratnji majka i dete odvedeni ginekologu koji nije našao nijedan znak da je dete silovano - kažu naši sagovornici iz istrage.

Otac monstrum iz Koceljeve godinama silovao ćerku (14): Pokušao je da se ubije kako bi izbegao hapšenje

Prema navodima našeg izvora, uključen je i Zavod za sudsku medicinu kako bi se pronašli eventualni biološki tragovi koji bi potvrdili ili otklonili sumnju u silovanje.

Majka je u subotu popodne pozvala telefonom policiju u Gadžinom Hanu Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Uzeti su brisevi, i biološki materijal osumnjičenog mladića kako bi se utvrdila eventualna podudarnost. Nakon što dobijemo izveštaj veštaka sudske medicine znaćemo da li je optužba osnovana - saopštio je naš sagovornik.

Kako saznajemo, mladić koga je maćeha optužila, nikada ranije nije bio osumnjičen za seksualne delikte.

- Njemu su više puta izricane vaspitne mere ali isključivo zbog krađa, druga krivična dela nije vršio. Takođe, maćeha nije imala nikakve druge dokaze osim tog crvenila kod deteta, niti je bilo ko drugi od ukućana mogao da potkrepi njene navode - rekao je naš izvor.

Istražni organi ispitaće da li je maćeha namerno lažno prijavila pastorka s obzirom na to da sa njim nije bila u dobrim odnosima.

VIDEO: Ispovest majke devojčice koja je svirepo silovana i ubijena u Zaječaru

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    30. april 2018 | 04:35

    Ако је МАЋЕХА слагала, треба је казнити за пример, да више нико не злоупотребљава закон. Ако дечак није крив, ЗАУВЕК ће то на његовом имену бити белег Кад нешто једном оде у етар, тешко се после исправи, ако није тачно.Зато све злоупотребе треба казнити, као да су то они урадили.

  • Лицемер

    30. april 2018 | 04:00

    Треба реаговати и на најмању сумњу да се дешава нешто тако страшно али не треба га одмах осудити јер можда маћеха хоће да га избаци из куће и тестамента.

  • Ateista senior

    30. april 2018 | 09:35

    Retko koja maćeha obožava pastorka,iskoristila je to da se dečko bavio krađom,njeni motivi su najjači da prljavo ostvari neki njen bolesno zamišljeni cilj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA