≫ 

Mladić izboden srpom u Nišu jaukao: "Ubi me, ubi me", a onda je napadača savladao goloruki policajac (FOTO SA LICA MESTA)

Policajac je već i ranije bio poznat po herojskim delima

  • 25

Napadača M.P. (31), koji je osumnjičen da je nakon svađe srpom izbo M. M. (28) iz Niša i zadao mu povrede opasne po život, uhapsio je policijski inspektor Milan Ilić iz Niša, iako nije bio na dužnosti niti je bio naoružan.

Drama u Šapcu: Čovek na terasi drži bombu u ruci i preti da se raznese (FOTO) (VIDEO)

On je čuo kada je, odmah nakon što je zadobio dva uboda srpom u leđa, M.M. pao na zemlju i počeo da viče: “Ubi me, ubi me”.

Na mestu napada ostali su krvavi tragovi.

Ilić je pozvao i patrolu Foto: Telegraf.rs

Policajac Milan Ilić se inače nalazi na godišnjem odmoru i kod sebe nije imao službeni pištolj kada je ugledao scenu obračuna dvojice muškaraca, prolazeći ulicom. Video je kako ubodeni M.M. pada na zemlju, a kako izvršilac pokušava da pobegne.

Miloš je golim rukama skočio na pomahnitalog napadača i oteo mu kalašnjikov: Hrabri policajac sprečio masakr u Nišu (FOTO)

-Kao pravom policajcu nije mu trebalo ni sekund razmišljanja da se odmah da u akciju iako je bio nenaoružan. M.P. je ubacio srp u gepek vozila „foksvagen“ pa je pokušao da pobegbe sa lica mesta. Međutim, Ilić ga je izvukao iz automobila i u trenutku savladao i zadržao do dolaska patrole interventne policije koju je prethodno pozvao telefonom - kaže izvor našeg medija.

Na licu mesta vide se tragovi krvi Foto: Telegraf.rs

Prolaznici u Parku Svetog Save, na mestu gde se odigrala krvava drama, nisu mogli očima da veruju šta se dešava.

-Psovali su se žestoko, ali je više ličilo kao da se poznaju i da neće biti ničeg ozbiljno. Međutim, samo nekoliko trena kasnije jedna je pao izboden a drugi pokušao da pobegne - kaže radnica jednog od lokala.

Scena je uznemirila sve okupljene Foto: Telegraf

Ilić je u dosadašnjoj karijeri već nagrađivan za izuzetno zalaganje na poslu i to 2010. godine kada je sa kolegama iz niške policije spasao malog dečačića F.F. koji je imao svega godinu i po dana, a koji je dospeo u šumu iznad sela pod nerazjašnjenim okolnostima. Dete je bio 16 časova samo u šumi pa je organizovana velika potraga a prvi su ga našli Ilić i još dvoje kolega. Ilić je bio nakon toga nagrađen zbog požrtvovanosti.

VIDEO: Pucnjava ispred Skupštine, policija predstavila pokaznu vežbu

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baravo

    28. jun 2018 | 19:45

    Svaka cast policajcu koji nije bio na duznosti a ipak je resio da pomogne decku u nevolji.sve pohvale za njega.hvala bogu da postoje takvi heroji treba nagraditi decka za svoja herojska dela

  • PU

    28. jun 2018 | 23:09

    Taj policajac ima duplo manju platu od Zandara koji u Nisu ne rade apsolutno nista samo izigravaju manekene !

  • Zeljko PSG ex JSO

    28. jun 2018 | 22:18

    Pravi i dobar policajac je uvek na duznosti!Bravo mili,živ i zdrav bio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA