≫ 

Čitulje za advokata Ognjanovića naručene i iz zatvora: Optuženi za ubistva vođe Delija i dilera heroina se oprostili od ubijenog "brata Miše"

"Poslednji pozdrav bratu" upućen je s one strane rešetaka

  • 14

U nizu čitulja koje su i danas objavljene za ubijenog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića jedna je posebno privukla pažnju, ne zbog svoje potresne poruke, već zbog činjenice da je mogla biti naručena jedino iz zatvora.

JEZIVI DETALJI UBISTVA: Advokat iskrvario na rukama ranjenog sina (26), izbezumljeni mladić dozivao pomoć i jaukao "tata, tata" (FOTO)

- Poslednji pozdrav bratu - pisalo je kratko iznad potpisa Vuka Musića i Peđe Dangubića, dvojice kriminalaca koji imaju pozamašan dosije i trenutno se nalaze iza rešetaka.

Musić je uhapšen ovog aprila u Beogradu, nakon što je nekoliko godina proveo u bekstvu. Za njim je bilo raspisano sedam poternica, ali najteža je svakako bila ona za učešće u ubistvu vođe navijača Velibora Dunjića, koji je izrešetan ispred splava Džimis u maju 2014. godine.  Njega tužilaštvo tereti da je uklonio opremu za video-nadzor sa splava i na taj način ugrozio istragu ubistva.

Velibor Dunjić ubijen je pre četiri godine Foto: Marko Todorović

Kao direktan izvršilac Dunjićevog ubistva optužen je šef obezbeđenja splava Vladimir Đurović koji je u besktvu.

DANGUBIĆ OPTUŽEN DA JE UBIO POZNATOG DILERA HEROINA

Predrag Peđa Dangubić, bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) MUP-a, uhapšen je ovog juna u Beogradu zbog ubistva Radovana Laketića, verovatno najpoznatijeg dilera heroina u prestonici.

Laketić je ubijen pre dva meseca Foto: MUP Srbije, Milena Đorđević

Laketić (37) ubijen je 1. juna u naselju Veljko Vlahović, a kako su tada pisali mediji, motiv je borba za prevlast na tržištu narkoticima. Bivša "beretka" osumnjičen je da je Laketića ubio u klasičnoj sačekuši. Naime, Laketić se oko 40 minuta posle ponoći dovezao džipom do zgrade, a u trenutku kada je izašao iz vozila napadač je krenuo ka njemu. Laketić ga je video i pokušao da pobegne, sakrivši se iza obližnjeg drveta. Međutim, napadač ga je sustigao i u njega ispalio nekoliko hitaca.

Da li je Ognjanović samo poznavao ili i zastupao ove zatvorenike nije poznato. Koji su sve slučajevi obeležili karijeru ovog pravnika, pročitajte OVDE.

VIDEO Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Op la

    31. jul 2018 | 21:28

    Sve jagnjad od ljudi, nevinost i cistota svi zajedno.

  • Ines

    31. jul 2018 | 21:26

    Sve neki fini ljudi...

  • Ivan

    31. jul 2018 | 22:09

    Koga je sve branio nije ni cudo sta ga je snaslo ne znam zasta zalite, sto sigurno je branio nekog nevinog. Sramota narod u kakvoj drzavi zivimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA