≫ 

Morbidno iživljavanje u Kruševcu: Devojčicu skinula na groblju i terala je da viče: "Ja sam kurva!"

Sve to je snimila i verovatno objavila na jednoj društvenoj mreži

  • 9

Osamnaestogodišnja M. M. iz Kruševca uhapšena je jer je sumnjiče da je na Starom groblju fizički i seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu (13), koju je najpre svukla, a potom snimala telefonom i terala da viče: "Ja sam kurva!"

U policijskom saopštenju se navodi je osamnaestogodišnja devojka 19. avgusta ove godine trinaestogodišnju devojčicu odvela na Staro groblje, više puta je udarila, a potom je naterala da skine odeću i slikala je. Te fotografije je, kako se sumnja, objavila na jednoj društvenoj mreži.

Policija u Kruševcu privela je osamnaestogodišnjakinju nadležnom sudiji Višeg suda zbog  sumnje da je izvršila krivična dela laka telesna povreda, neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

Mlađoj punoletnici je određen pritvor.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    25. avgust 2018 | 12:44

    Ovo je prvi put da ostavljam kometar. Posto ovu malu odlicno znam... Ljudi ovo je bilo za ocekikavati.. Mala je ne daj Boze nikome sta sve radi... Dokurcila je i Bogu i narodu... Ova devojka nije trebala tako da uradi.. Ali razumem je.. Moglo je i gore ispasti. Sreco dobro se zavrsilo.

  • Samo vi

    25. avgust 2018 | 10:08

    Pisite komentare a sutra kao u slucaju i novinarke i onog malog sto je navodno macku objesio bude "dramatican obrt" bice jao jadna

  • Zastitimo decu

    24. avgust 2018 | 08:27

    Bolesno. I sta je mislila time postici?? Strogu kaznu izreci tako da nikom vise nista slicno ne padne na pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA