Uhapšeni Podgoričanin priznao da je poznavao Olivera Ivanovića: Pokrenuta istraga ima li veze sa ubistvom

Mario Milošević navodno je poznavao ubijenog lidera Građanske incijative SDP

  • 0

Kosovski istražitelji ispituju da li je crnogorski državljanin Mario Milošević na bilo koji način povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića, javljaju crnogorske "Vijesti".

Kako prenosi list, prištinski "Koha ditore" naveo je, pozivajući se na svoje izvore, da je specijalno tužilaštvo sa Miloševićem obavilo razgovor pre dva dana, tokom kojeg je on priznao da je poznavao Ivanovića.

Uhapšenom Crnogorcu ponuđen status svedoka saradnika u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

Milošević je izjavio da su njegov otac i Ivanović bili karate treneri i da ga je lično poznavao, jer je provodio neko vreme u njihovoj porodici.

Na Kosovu uhapšen bivši karatista, osumnjičen za ubistvo Radomira Đuričkovića (FOTO)

Međutim, kako prenose "Vijesti", Milošević je istražiteljima tvrdio, da nema nikakve veze sa Ivanovićevim ubistvom ili bilo kakva saznanjima o tom zločinu.

Podgoričanin Mario Milošević (38), nakon skoro dve godine bekstva uhapšen je u sredu u prištinskom naselju Kalabrija zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine u Cetinju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA