≫ 

Sudija Apelacionog suda poginula u stravičnoj nesreći kod Jagodine: Kolege su imale samo reči hvale za Suzanu Vidanović

Vozila je teško bolesnog supruga na redovni kontrolni pregled

  • 3

Suzana Vidanović (58), sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug advokat Miroslav Vidanović poginuli u jednoj od dve stravične nesreće koje su se rano jutros dogodile na autoputu Beograd-Niš.

Prema rečima njenih kolega, sudija Vidanović uzela je slobodan dan kako bi odvela na kontrolu supruga koji se već dugo bori sa teškom bolešću.

Nezapamćen udes kod Jagodine: Još broje mrtve, 27 povređenih u lančanom sudaru na auto-putu (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Krvavi utorak na srpskim putevima: Još jedna tragedija! Četvoro mrtvih i dvoje povređenih u sudaru kod Svilajnca

-  Njena porodica je živela u Paraćinu, a ona je stanovala u Kragujevcu, u službenom stanu. Ona je imala 58 godina, bila je odličan sudija i predsednica jednog od odeljenja. Od 2010. Godine radi u odeljenju za radne sporove - izjavila je za medije predsednica Apelacionog suda Dubravka Damjanović.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

I ostale kolege dodale su da su bili izuzetni pravnici. Miroslav je jedno vreme radio kao pravnik u Opštini, potom je otišao u advokaturu u kojoj je već dugo godina, a obavljao je pravne i advokatske poslove za jednu projektantsku kuću". Suzana je kao sudija napredovala i izabrana u Apelacioni sud. I njihova deca su pravnici, ćerka od 27 i sin od 22 godine.

Suzana Vidanović Foto: Privatna arhiva

Oni su dve od sedam žrtava lančanih sudara na ovom potezu u kojima je, prema procenama policije,  lakše i teže povrede zadobilo 35 do 40 osoba, dok je oštećeno više od 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena.

VIDEO: Jezivi prizori su se mogli videti danas na autoputu kod Jagodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Sabac

    10. oktobar 2018 | 08:42

    Sve zrtve su podjednako vazne i veliki gubitak za porodice i za drustvo. Cemu isticanje necijeg zanimanja i izdvajanje od ostalih?Advokat sudija cistac ulice poljoprivrednik ...U smrti su svi jednaki.

  • Jasmina

    9. oktobar 2018 | 22:13

    Veliki gubitak... saučešće porodicama.

  • Sakkki

    10. oktobar 2018 | 09:35

    Saucesce porodicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA