Predata lista "Muamer Zukorlić-Stranka pravde i pomirenja": Prvi na listi Nenad Prokić (FOTO)

Nakon predaje dokumenata članovima GIK-a, Prokić je u izjavi medijima rekao da se u našoj zemlji već dugo govori o potrebi za novom politikom, te da je politika ove manjinske stranke "jedan novi sveži start" u Srbiji

  • 3

Predstavnici liste "Dr Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja" predali su danas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške Beograđana za izbore koji su zakazani za 4. mart.

Zukorlić: Nema mesta nacionalizmu, videli smo u prošlosti šta nam je doneo

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika je dramski pisac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Nenad Prokić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nakon predaje dokumenata članovima GIK-a, Prokić je u izjavi medijima rekao da se u Srbiji već dugo govori o potrebi za novom politikom, te da je politika ove manjinske stranke "jedan novi sveži start" u Srbiji.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Evo sada Srbija ima jedan novi sveži start, ima jednu manjinsku stranku koja želi da postane multietnička, jer manjinske grupacije bolje lociraju probleme društva i mislim da će to dosta pomoći Srbiji da se prevaziđu problemi i da se uspostavi jedan novi odnos i jedna bolja budućnost - rekao je Prokić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kako je istakao, na listi za odbornike Skupštine grada Beograda je 39 kandidata, te je zahvalio svima koji su pružili podršku stranki koja po prvi put dolazi u Beograd.

- Nemamo gradski odbor, nemamo opštinske odbore, nemamo infrastrukturu koju imaju sve ostale stranke, ali zato imamo požrtvovane ljude - istakao je Prokić.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    11. februar 2018 | 09:34

    Kako se lako zbog sake para gubi obraz.

  • zoro

    11. februar 2018 | 12:30

    E sad se vidi da u zemlji Srbiji moze svako ma koje vere bio da se demokratski izjasnjava da glasa i da bude glasan pozdrav za Presevo i Novi Pazsr

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA