Karić: Vučić otvorio vrata Srbije, zato smo uz tu listu

Lider Pokreta Snaga Srbija istakao je da je politika predsedika Srbije Aleksandara Vučića je unela novu energiju

  • 69

Srbiji je potrebna stabilna ekonomska i regionalna politika, koja će omogućiti da ona bude lider u jugoistočnoj Evropi, rekao je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta Snaga Srbije - BK, na tribini u opštini Savski venac.

Brnabić uputila telegram saučešća Medvedevu

Kako je naveo, politika predsedika Srbije Aleksandara Vučića je unela novu energiju, a predstavnici Vlade Srbije i naši privrednici danas su dobrodošli i u Nemačkoj, Francuskoj, Kini i Rusiji.

- Vučić je otvorio vrata Srbije i pomirio nas sa celim svetom. Zato smo mi kao Pokret odlučili da podržimo listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd  - kazao je predsednik PŠ-BK i dodao da daje punu podršku ekonomskim reformama koje sprovodi predsednik Vučić.

Na skupu je košarkaš Željko Rebrača rekao da je zaista neophodno da se stvore uslovi da mladi ostanu u zemlji, te da će i on dati svoj doprinos u nastojanju da mlade sklonimo sa ulica i da se oni u većoj meri posvete sportu i pravim vrednostima.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana Ivic

    11. februar 2018 | 20:50

    Ugled raste,pravom i odgovornom politikom privlacimo sve vise investitora i otvaramo vrata novim investitorima i jacanju ekonomije i privrede.

  • Jana Malic

    11. februar 2018 | 20:48

    Srbija je otvorila vrata za investicije,zato su mnogi za pravi tim koji tome doprinosi.

  • Dovla

    11. februar 2018 | 18:22

    Logicno je ocekivati od velikog biznismena kao sto je Karic da je uz coveka koji ide napred, koji vodi politiku za dobrobit Srpskog naroda i drzave Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA