Đilasove pristalice prekršile zakon: Svojom kampanjom gaze tuđa autorska prava (VIDEO)

Jednu od najpoznatijih pesama Baneta Krstića "Skeledžijo", zloupotrebili su članovi Pokreta ujedinjenih fantoma i članovi Ujedinjenih sindikata Srbije „Sloga“

  • 7

U završnici kampanje za gradonačelnika Beograda pristalice Dragana Đilasa otišle su korak dalje u zloupotrebi autorskih prava.

Đilas u nastavku kampanje razgovarao sa meštanima Brajkovca

Jednu od najpoznatijih pesama Baneta Krstića "Skeledžijo", zloupotrebili su članovi Pokreta ujedinjenih fantoma i članovi Ujedinjenih sindikata Srbije "Sloga", koji su podržali kandidaturu Đilasa na beogradskim izborima.

Novosadska televizija kontaktirala je autora originalne pesme, Baneta Krstića, koji u svom komentaru za televiziju kaže:

- Šokiran sam, ovo je katastrofalno, ovo je apsolutna zloupotreba.

Kako je rekao, odmah je pokrenuo postupak kod SOKOJ-a za zaštitu autorskih prava i tražio od nadležnih da se spot pod hitno skine sa Jutjuba.

Autor je posebno najavio tužbu protiv lica, koja su zloupotrebila njegovo umetničko delo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • savas

    28. februar 2018 | 21:05

    Neka odgovaraju za svoje postupke i snose posledice.

  • Nikola

    1. mart 2018 | 05:26

    Nažalost, Đilasovi spotovi prolaze, a da niko ne interveniše! SNS je imao spot koji nikog nije vređao, ali ga više nema,iako nikog nije vređao.

  • BORIVOJE

    1. mart 2018 | 06:23

    Nazalost kod nas vladaju dvostruki arsini kako drugacije tumaciti da Djilasovi spotovi prolaze, a da niko ne interveniseovi iz REMA cute kao zaliveni. Kada SNS je imao spot koji nikog nije vredjao istog momenta su na vanrednoj sednici su ga zabranili, tako da ga vise nema,iako nikog nije vredjao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA