≫ 

Horor na moru u Albaniji: Makedonac skočio da spase 2 devojke, svi se utopili

Hrabri mladić je zaplivao prema devojkama, ali usled velikih talasa, utopio se u vodi, a život su izgubile i dve devojke kojima je pokušao da pomogne

  • 1

U letovalištu Vlore na jugu Albanije juče su se utopile tri osobe, među kojima je, prema još nepotvrđenim informacijama, i Benjamin Ferati (24) iz Srebrenika.

Zaliv kostiju im došao glave: Albanci došli do Ohridskog jezera kako bi prošvercovali 120 kg droge, ali na ovo nisu računali (FOTO)

Ovaj mladić bio je na odmoru u ovom poznatom letovalištu, a život je izgubio u pokušaju da pomgne devojkama koje su se utapale u moru.

Hrabri mladić je zaplivao prema njima, ali usled velikih talasa, utopio se u vodi, a život su izgubile i dve devojke kojima je pokušao da pomogne.

Prema informacijama albanskih portala, pored Feratija, u vodi su se utopile i Manuela Maraj (27) iz Vlore i Xhoana Cani (25) iz Tirane.

Nesrećni mladić je poreklom iz Tetova u Makedoniji, a u Srebrenik se doselio pre desetak godina, gde je radio u porodičnom restoranu brze hrane.

Porodica mladića otputovala je u Albaniju radi identifikacije i preuzimanja tela stradalog mladića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA