Monstruozne scene iz BiH zgrozile Balkan: Muškarci naoružani do zuba ubili medveda, ležao je u lokvi krvi dok su oni ponosno pozirali (VIDEO)

Medved je ubijen pre nekoliko dana, u izletištu pored Banjaluke...

  • 35

"I dok se pravi heroji u čitavoj regiji poslednjih nedelja bore s vatrom, nekolicina do zuba naoružanih muškaraca u BiH krenula je u rat protiv mladog i vidno mršavog medveda", započinje svoju priču Dnevni avaz.

Poubijali 19 divljih svinja, pa pozirali za Fejsbuk! (FOTO)

Epilog svog krvavog pira ponosno su podelili na Fejsbuku, a uznemirujuće fotografije i video poziranja s ubijenom životinjom, pokrenuli su pravu lavinu reakcija ljutitih i ogorčenih ljudi.

Printskrin: Youtube/dafuqguy

"Noć bez straha u Rekavicama", sudeći po toj rečenici, koju je iznad galerije potresnih fotografija, na Fejsbuku napisao Dragiša Tovilović, medved je ubijen pre nekoliko dana, u izletištu pored Banjaluke.

Nakon krvavog pira dvadesetak "heroja", s flašama u rukama, poziralo je pored mrtve životinje koja je ležala u krvi. Da stvar bude još degutantnija, na snimku se vidi da se čitav krvavi pir odigrao pred očima dvoje maloletne dece, u jednom trenutku, dečak je čak prišao i rukom pomazio ubijanog medu.

Printskrin: Youtube/dafuqguy

Nakon što su se uznemirujuće fotografije ubistva mlade životinje brzinom munje počele širiti društvenim mrežama, svi koji su ih videli su komentarima počeli da "rešetaju" ekipu koja je slavila, pila, pravila selfije i navlačila mrtvog medveda za uši. Nedugo nakon toga, "hrabri" Dragiša uklonio je degutantni video, a par sati kasnije i sve fotografije neslavne "pobede" naoružane gomile nad nedužnim medvedom.

Ali, krv sa svog Fejsbuk profila ipak time nije oprao jer desetine preostalih, starijih fotografija, svedoče da raskalašna ekipa već godinama pozira pored ubijenih divljih svinja, lisica, vukova i srna, a krvave "trofeje" izlažu na haubi automobila. Nakon ovakvih prizora, meštanima ostaje da se zapitaju jesu li im noći, uz takvu ekipu, koja je laka na okidaču i očigledno uživa u krvavim prizorima, doista bez straha, pita se ovaj bosanski portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA