Užas kod Skoplja: Pronađen obešen i zapaljen pas (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Ova šokantna fotografija je još jedan dokaz da ljudskoj surovosti nema granica, stoji u brojnim komentarima

  • 10

Udruženje za zaštitu životinja "Anima mundi" iz Skoplja uputilo je preko svoje Fejsbuk stranice apel da svako ko ima bilo kakav podatak o ovom slučaju to prijavi policiji i podelili su ovu uznemirujuću fotografiju.

Uhvatili ga u krađi kokošaka: Kod Jagodine obesili tvora na drvo kraj puta da upozore ostalu tvor-mafiju!

- Monstrumi, a ne ljudi, žive među nama. Obešeno i zapaljeno kuče su slikali građani u šumici kod Markove reke, nadomak Skoplja.

U nekim od komentara ispod posta stoji da se ne radi o psu, već da je ubijena i obešena životinja lisica.

- Da li je to važno? Kakav ljudski um je mogao da učini ovo - pitaju drugi korisnici socijalnih mreža.

Ova šokantna fotografija je još jedan dokaz da ljudskoj surovosti nema granica, stoji u brojnim komentarima. Podseća se da ovo, na žalost, nije jedini slučaj, ne samo u Skoplju, već i u čitavoj Makedoniji, gde se mesecima unazad odvija pravi horor. Po ulicama, parkovima, igralištima, ispred zgrada i na drugim javnim mestima mogu se videti na desetine mrtvih uličnih pasa i mačaka.

Oni su ubijeni na najsuroviji način – neki trovanjem, drugi tvrdim predmetima ili iz vatrenog oružja, a u skopskom naselju Novo Lisiče nedavno su tri psa bila obešena.

Zbog toga, Udruženje za zaštitu životinja Anima Mundi zahteva hitnu akciju nadležnih institucija. Traže da se otkriju ubice i najstrožije kazne zbog neviđene surovosti prema psima lutalicama i drugim životinjama.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA