Smrt na velikom odmoru: Zbog dečje igre, preminuo učenik (17) u Makedoniji (FOTO)

Lekari Urgentnog centra u Strumici su pokušali sa reanimacijom, ali bezuspešno

  • 1

Veliki odmor u prepodnevnoj smeni u srednjoj školi "Dimitar Vlahov" u Strumici, na jugu Makedonije, tragično se završio za učenika ( 17 ) treće godine iz obližnjeg mesta Bosilovo. Učenik, čije ime policija nije saopštila, izgubio je život kada je pao sa metalne konstrukcije koša na igralištu u školskom dvorištu.

Svetlana potpuno skrhana od bola: Ne znam da li mi je sin živ, tražili su da pređemo u islam a onda su ga odveli da se bori u Siriji

Igrajući se za vreme velikog odmora, dečak se popeo na koš, odakle je pao direktno na beton. Pad je za učenika bio smrtonosan. Preminuo je na licu mesta iako su mu nastavnici, sve dok nije došla Hitna pomoć, davali veštačko disanje i pokušavali da ga povrate u život.

Još uvek potreseni pogibijom njihovog druga, đaci srednje škole "Dimitar Vlahov" u Strumici o tome nisu želeli ništa da govore.

Komšije iz okolnih kuća kažu da nisu videli kako je došlo do nesreće, već su samo videli kako njegovi drugovi i nastavnici pokušavaju da mu pomognu.

- Čula sam da je dečak pao, ali to nisam videla jer se iz moje kuće ne vidi taj deo koša. Videla sam ga samo kako nepomično leži na betonu, a iznad njega četiri njegova druga. Profesori su odmah dotrčali, pružali su mu pomoć, davali veštačko disanje, ali se dečak nije osvestio - izjavila je za televiziju Sitel, Elena Krstevska iz kuće blizu škole.

Printskrin: Youtube/TV Sitel

Iako je učenik kod njih donet već mrtav, lekari Urgentnog centra u Strumici su pokušali sa reanimacijom, ali bezuspešno.

Oni kažu da na dečaku nije bilo uočljivih povreda.

Printskrin: Youtube/TV Sitel

Njegovo telo je predato Sudskoj medicini u Skoplju na obdukciju, a njihov nalaz će pokazati pravi uzrok prerane smrti mladića, jer, kao što su rekli i lekari u Strumici, na telu pokojnog mladića nije bilo tragova povrede od pada sa koša.

Daljinac

(D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA