Izgubljeno-nađeno, pa vraćeno: Neven pronašao Manuela, vlasnika izgubljenog novca - znao je odgovor na sva pitanja (FOTO)

U ponedeljak uveče pošteni pronalazač se pohvalio "ulovom" vlasnika novca

  • 1

Pošto je kod jarunske pijace pronašao veću svotu novca, Neven Rinčić odlučio je da pronađe pravog vlasnika. Potragu je pokrenuo preko društvenih mreža, a jedina "kvaka" bila je da vlasnik kaže o kom se tačno iznosu radilo, piše jutarnji.hr.

Neven pronašao novac nasred puta i traži onog ko ga je izgubio: Pre nego što dobije pare nazad, vlasnik će morati da zna odgovore na ova pitanja

U ponedeljak uveče pohvalio se "ulovom" vlasnika novca i zahvalio svim medijima koji su u tome pomogli.

- IZGUBLJENO-NAĐENO-VRAĆENO! Srećnik kaže da je za potragu koju je pokrenula stranica Zdravo za gotovo i koju su preneli svi internetski portali - Jutarnji, Vecernji.hr, Index.hr, Zagreb.info, 24sata, Net.hr, 100posto, Nacional.hr... tv kuća RTL.hr, kao i radio stanice, njegova porodica čula na programu Radio Kaj, a šefica pročitala na Internetu! Zato u naše i Manuelovo ime hvala svima ovde i medijima koji su vest preneli!, stoji u objavi koja je osvanula na stranici "Zdravo za gotovo".

VRAĆAO SE S POSLA

Kako znamo da je to baš on?, stoji dalje u objavi, posle čega sledi poruka koju je poslao mladić koji je novac izgubio.

- Poštovani, juče u 17 sati sam se vraćao s posla. Radim u jednom restoranu na Jarunu. Po putu sam opipao džep i nisam našao novac. Vraćao sam se istim putem, ali novca nije nigde bilo. Nalazilo se 1 novčanica od 200 kuna, 9 novčanica od 100 i jedna novčanica od 50 kuna. Ja se duboko zahvaljujem na pronalasku i nadam se da ću svoj novac dobiti nazad. Unapred hvala Lp Manuel - objavio je.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA