≫ 

Policijski obračun sa kriminalcima: Uhapšeni saradnici "kavačkog klana", češlja se Herceg Novi

Pretresi u Herceg Novom su u toku

  • 0
Foto: Facebook/Ilija Aleksic

Saradnici tzv. kavačkog klana, među kojima je i Šćepo Roganović, brat Duška Roganovića, koji je teško povređen u eksploziji bombe 25. aprila ove godine u Herceg Novom, uhapšeni su, pišu podgorički portal CdM.

Ko su Roganovići i da li je u toku rat klanova? Sve o švercu, sačekušama, ubistvima i zločinima crnogorske porodice (FOTO)

Pozivajući se na svoja saznanja ovaj portal piše da su uhapseni i Ilija Aleksić i Goran Pantović, a svi oni su navodno bliski "kavačkom kriminalnom klanu".

Ilija Aleksić je navodno blizak saradnik Vladimiru Roganoviću, bratu od strica Duška i Šćepa, a koji se u policijskim evidencijama vodi kao prijatelj članova “kavačkog klana“.

Pretresi u Herceg Novom su u toku.

Duško Roganović je povređen kada je daljinskim upravljačem aktivirana eksplozija koje je bila postavljena ispod njegovog vozila “golf 5“ dok je bio na magistralnom putu u blizini glavne autobuske stanice u Herceg Novom.

Foto: Facebook/Podrska Za Novljane Roganovic Vladimira,Duleta i Cadja,Uz Vas Smo!

Jaka detonacija je u potpunosti uništila Roganovićev auto, a povređenog su iz “golfa” izvukli prolaznici koji su se na licu mesta slučajno zatekli.

On je tada sa teškim telesnim povredama u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Meljinama, a nakon toga u Klinički centar Crne Gore. Amputirane su mu obe noge.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA