Brutalno nasilje devojčica u Banjaluci: Tukle su svoju vršnjakinju do krvi, vređale je i šutirale, pa tražile da im se izvini i ljubi đon (VIDEO)

Slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagovala nakon što je dobila snimak od jednog banjalučkog portala

  • 13

Policija je rasvetlila slučaj brutalnog premlaćivanja četrnaestogodišnje devojčice, koji se proteklog vikenda odigrao u centru Banjaluke, potvrđeno je "Nezavisnim".

"Sada ću da te zakoljem!": Unuk pokušao da ubije babu, nesrećnu ženu obmotao selotejp trakom!

Tamošnja policija je identifikovala devojčice sa uznemirujućeg snimka i prema njima će se postupati u skladu sa zakonom o maloletnicima.

Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagovala nakon što je dobila snimak od jednog banjalučkog portala.

- Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče primili prijavu i istog dana identifikovali maloletnice koje su 14. oktobra oko 21 čas u ulici Veselina Masleše, fizički napale i nanele povrede četrnaestogodišnjakinji iz Banjaluke - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Na snimku se vidi kako devojčice udaraju četrnaestogodišnjakinju rukama, ali je i vređaju i šutaju nogama, a potom zahtevaju od nje da klekne i izvini im se. Jedna od učesnica napada je zahtevala od napadnute devojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smejale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena devojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka.

Pogledajte snimke:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    18. oktobar 2017 | 10:12

    Odmah popravni dom.. i roditelje kazniti sto su im deca da ne uvredim zveri zveri

  • Tanja

    18. oktobar 2017 | 17:54

    Javnost treba da zna ko su pocinioci ovog krivičnog djela...nema veze sto su maloljetnice ovo je pokusam ubistva.A cije su netreba da zanima ni zrtvu ni njene roditelje ako ne budu kaznene roditelji zrtve treba da kazne i ove bolesnice i njihove bolesne roditelje koji su rodili ove monstrume...sve dok se nepocne kaznjavati nasilje najostrijim kaznama zlo ce ziviti ako nista lijevi visokim dozama lijekova vječno.Isto vazi i za osobu koja je snimala a nije pozvala policiju.Ljudi se trebaju dici na noge za svaki vid nasilja sve dok se neunisti zlo.

  • Voka

    18. oktobar 2017 | 19:14

    Kakava je etika posmatraca i spremnost da se reaguje,pomogne?Nisu to bili huligani, nego djevojcice.Banjaucani sram da vas bude!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA