U Hrvatskoj PAO SNEG, sve se zabelelo: Neverovatne fotografije današnjeg jutra (FOTO)

Na Fejsbuk stranici Nacionalni park Sjeverni Velebit nedavno su objavljene fotografije snimljene jutros

  • 2

Jako nevreme zahvatilo je juče područje od Kopra do Trsta, na Platku pada sneg, a jaka kiša pogodila je i Rijeku, javljaju hrvatski mediji.

Potop biblijskih razmera u Hrvatskoj: Bujice podivljale, automobili propadaju kroz ulice, ljudi se evakuišu iz tržnog centra (FOTO) (VIDEO)

U Rijeci je do 19.00 sati palo gotovo 200 mililitara kiše, što je uzrokovalo brojne probleme u saobraćaju, javlja Istramet.

Delovima grada tekle su blatne bujice, a prema dojavama s terena voda je ponegde bila duboka i do 40 centimetara, prenosi N1.

Hina dodaje da su vatrogasci popodne, kada je kiša najjače padala, imali oko 15 intervencija. Prema njihovim rečima, nakon 20 sati stanje je bolje i smiruje se.

Jako nevreme zahvatilo je i područje od Kopra do Trsta, a uz zahlađenje u večernjim satima, kiša se u planinama brzo pretvorila u sneg.

Na Fejsbuk stranici Nacionalni park Sjeverni Velebit nedavno su objavljene fotografije snimljene jutros.

- Na Zavižanu je noćas palo 30 cm snega. Na glavnom ulazu na Babić Siči ima 10-ak cm snega. Put do Zavižana nije očišćen pa ne preporučamo posetiocima odlazak na Zavižan. Donosimo vam fotografije sa Babić Siče - stoji u opisu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • He he

    23. oktobar 2017 | 13:01

    Mogu se skijati kod kuće. Ne moraju ići u Austrija, he he.

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    23. oktobar 2017 | 16:35

    Што волим снијег и овај амбијент ,,,Боже

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA