≫ 

Ivica Todorić je bio u Beogradu i angažovao je advokata koji je branio Slobodana Miloševića?

Zdenko Tomanović je u Hagu branio bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića i ujedno bio jedini Srbin koji ga je video mrtvog u ćeliji

  • 3

Vlasnik Agrokora Ivica Todorić navodno je pre raspisivanja poternice Državnog tužilaštva u nekoliko navrata boravio u Beogradu, a poslednji put je u srpskoj prestonici viđen pre nekoliko dana na sastanku sa advokatima iz kancelarije Zdenka Tomanovića.

Za Ivicom Todorićem izdat evropski nalog za hapšenje

Zagrebačka N1 tv prenosi da je Todorić upravo angažovao taj, kako se navodi, poznati advokatski tim, koji će se priključiti međnarodnoj grupi advokata u njegovoj odbrani.

Kako je preneo portal 24sata.hr, iz kancelarije Tomanović nisu želeli da potvrde ovu informaciju, a Todorićev hrvatski advokatski tim tvrdi da nije upoznat sa ovom informacija.

Mediji napomiju da je Zdenko Tomanović u Hagu branio bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića i ujedno bio jedini Srbin koji ga je video mrtvog u ćeliji.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA