Albanka je malom Slobodanu (12) sekla uši, parala stomak, pa mu pucala u glavu: I postoji šansa da je oslobode!

Sa svojih dugogodišnjih adresa, u samo mesec dana, nestala je polovina od oko 30 najavljenih svedoka tužilaštva

  • 33

Albanka Elfeta Veseli, žena monstrum, protiv koje je podignuta optužnica za svirepo ubistvo dečaka Slobodana Stojanovića (12), u selu Kamenica kod Zvornika, 1992. godine,  po svemu sudeći proći će bez kazne za svirepi zločin.

Posle 25 godina uhapšena žena za koju se sumnja da je ubila srpskog dečaka Slobodana kod Zvornika

Kao i u slučaju Nasera Orića, i ovde naprasno nestaju svedoci koji su videli kao ova zver nesrećnom dečaku seče uši, nožem para trbuh i na kraju puca u glavu.

Sa svojih dugogodišnjih adresa, u samo mesec dana, nestala je polovina od oko 30 najavljenih svedoka tužilaštva.

Desetak očevidaca je isključilo telefone i promenilo broj, a nekoliko njih što su se pojavili na suđenju naprasno su zaboravili sve ključne detalje zločina.

Sud u BiH nastavlja sa svojom praksom da nagrađuje najsvirepije ratne zločince i očigledno je da se radi o namontiranom procesu.

Advokat Toma Fila ocenjuje da sud u Sarajevu nagrađuje ubistva Srba.

Printskrin: Youtube/Ivana Petrovic

- Kad god imate zločinca koji se ne brani iz pritvora, dešava se ovo. Nestaju svedoci, lažu i menjaju iskaze. I u slučaju protiv Haradinaja očevici su naprasno umirali. Ubiti srpsko dete očigledno ništa ne znači, za to nema kazne. Sudeći po ovome što se dešava, to je jedna lepa stvar - rekao je Toma Fila.

U ranu zoru 4. juna porodica Stojanović beži kod kumova u zaselak Dženarike. Mali Slobodan shvata da je zaboravio svog psa Lesija. Dok su svi spavali iskrao se i vratio po Lesija.

Preplašenog Slobodana hvata Albanka, skida ga, muči i zverski ubija.  Telo mrtvog dečaka završilo je u jami sa još pet Srba. Njegov leš je pronađen 16. juna 1993. godine. 

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar.M

    18. novembar 2017 | 21:12

    Svi ti svedoci koji se sad kriju spasavajuci tu spodobu su njeni saucesnici i na smrti ce nositi mslog Slobodana na dusi. Tu sud jasno zeli da je oslobodi pa su svedoci izgovor. Od svedoka se uzimaju puni podatci ime, prezime, jmbg, broj lk i adresa stanovanja tako da sud je duzan da ih nadje i kazni po zakonu o laznom svedocenju ili izbegavanju svedocenja, posto su predhodno dali svoje izjave i u tom slucaju isti se mogu okarakterisati kao saucesnici u ubistvu malog Slobodana. Dete pocivaj u miru a sve njih zajedno stici ce bozija kazna koja ce biti najpravednija.

  • Невена

    18. novembar 2017 | 20:41

    Наравно да ће и њу као и Орића ослободити , јер то је босанско правосуђе . Оно је господине Фила типично нацистички и фашистички пројекат , уосталом као што је то био (то се на крају и показало) Хашки трибунал. ПС Проблем је што треба неко чудо да се догоди да се нешто по питању тога промијени !

  • србIN

    18. novembar 2017 | 18:36

    Tog šiptarskog ženskog monstruma treba najstrašnije kazniti.. Ne samo nju, čitavi njenu porodicu, i da pre vlastite smrti,gleda porodičnu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA