≫ 

Hrvat popio otrov tokom izricanja presude?! Incident u Haškom tribunalu, prekinuto suđenje! (VIDEO)

Veće je najpre nastavilo da čita presudu, ali je neko u sudnici povikao da je u pitanju otrov i čitanje presude je prekinuto

  • 35

Haški tirbunal potvrdio je da je Slobodan Praljak osuđen na 20 godina zatvora. On je nakon izricanja presude i popio "otrov".

POSLEDNJA VEST: Tuđman je ratni zločinac i organizator agresije na Bosnu i Hercegovinu. Ovo je sada potvrđeno i zvanično (FOTO)

Praljak je nakon izricanja kazne povikao da odbacuje presudu i da nije ratni zločinac, nakon čega je popio nešto iz male bočice.

Veće je najpre nastavilo da čita presudu, ali je neko u sudnici povikao da je u pitanju otrov i čitanje presude je prekinuto, a u delu za optužene su navučene zavese.

Na galeriji gde sede porodice optuženika čulo se glasno "neee" dok je Praljak potezao iz bočice. Nakon što je popio tečnost, seo je i izgledao kao da je u bolovima i mukama.

Hitna pomoć stigla je u sud u Hagu, a očekuje se i sletanje helokoptera koji će prevesti Praljaka. Još uvek se ne zna da li je u pitanju otrov i ukoliko jeste, kako je Hrvat uspeo da ga unese u sudnicu.

Printskrin: YouTube / ICTY

Ipak, čeka se konačna odluka o njegovom eventualnom premeštanju u neku zdravstvenu ustanovu.  Prema poslednjim informacijama, suđenje se nastavlja u 14,15 časova.

Prethodno je Žalbeno veće Haškog tribunala portvrdilo kaznu od 25 godina zatvora bivšem predsedniku vlade "Herceg-Bosne" Jadranku Prliću kao i Brunu Stojiću od 20 godina zatvora.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Припротий

    29. novembar 2017 | 12:52

    Iako je hrvat, svaka mu čast ako je to uradio. Tako postupa pravi oficir!

  • Lija

    29. novembar 2017 | 11:49

    Odakle mu otrov

  • Ratko

    29. novembar 2017 | 11:49

    Sta je sporno braco rvati prihvatite istinu da ste agresori ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA