Mladić izrešetan na autobuskoj stanici: Ubistvo u centru Skoplja (FOTO) (VIDEO)

Pretpostavlja se da je na mladića pucano iz automatske puške AK-47, poznate kao kalašnjikov, iz vozila marke "jugo" u pokretu

  • 2

U Ulici Džon Kenedi u naselju Čair u Skoplju danas popodne iz vatrenog oružja izrešetan je Burim Idrizi (24), koji je podlegao ranama pre nego što je donet u Urgentni centar.

U parkiću pored škole, na grani visila obešena žena: Prolaznici šokirani prizorom u Skoplju

Oružani incident se dogodio u 17,40 časova na autobuskoj stanici blizu Srednje škole "Cvetan Dimov".

Policija pretpostavlja da je na mladića pucano iz automatske puške AK-47, poznate kao kalašnjikov, iz vozila marke "jugo" u pokretu.

Printskrin: TV Sitel

Pošto je u to vreme na autobuskoj stanici bilo puno ljudi i školaraca, prava je sreća da niko od njih nije bio ubijen ni ranjen.

Osnovno javno tužilašto u Skoplju saopštilo je da dežurni javni tužilac zajedno sa uviđajnom ekipom MUP-a radi uviđaj na mestu zločina, gde je danas oko 18 časova ubijen 24-godišnji mladić Burim Idrizi.

- Pucanje se dogodilo u neposrednoj blizini mesta življenja sada pokojnog lica, u Ulici Džon Kenedi, preko puta Srednje škole Cvetan Dimov u skopskom naselju Čair. Prema prvim saznanjima, do pucnjave je došlo nakon verbalne rasprave između sada pokojnog i počinioca, nakon čega je počinioc posegnuo za vatrenim oružjem i pucao u 24-godišnjeg mladića. Od zadobijenih povreda kod žrtve je nastupila smrt. Počinilac se dao u bekstvo - saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo.

Printskrin: TV Sitel

Odmah nakon zločina teško ranjeni mladić je bez znakova života prenet u Urgentni centar, potvrdili su sa Klinike za traumatologiju, ortopedske bolesti, anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje.

Direktor Klinike, Ilir Hasani je izjavio da je nad mladićem bila izvršena 45-minutna reanimacija, ali bez uspeha.

Printskrin: TV Sitel

Telo ubijenog Burima Idrizija je predato na obdukciju, a policija traga za ubicom.

Za nepuna četiri meseca ovo je četvrti oružani incident u Skoplju u kojima su bile ubijene četiri osobe.

Pogledajte video:

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA