≫ 

Jedna osoba poginula od strujnog udara na železničkoj stanici: Drama na 5. koloseku u Zagrebu

Dečak iz istočnog dela Zagreba na stanici je bio u društvu prijatelja

  • 0

Iz Policijske uprave grada Zagreba saopšteno je da je večeras oko 18.40 sati na petom koloseku železničke stanice u ovom gradu smrtno stradala zasad neidentifikovana osoba, piše dnevnik.hr.

Porodična tragedija u Slavoniji: Strujni udar ubio oca i sina

U međuvremenu, hrvatski mediji su saznali da je život izgubio dečak koji je izgoreo pošto ga je pogodio strujni udar dok je pokušavao da uslika selfi na teretnom vagonu.

Kako se nezvanično saznaje, piše jutarnji.hr, dečak iz istočnog dela Zagreba na stanici je bio u društvu prijatelja, ali druge okolnosti zasad nisu jasne.

Foto: Tanjug/Dušan Anicić

Dojava o tragediji stigla je u 18.45, a policija i vatrogasci su prvo dobili informaciju da gori šupa. Kada su stigli na mesto događaja u Magazinskoj ulici, zatekli su dečaka u plamenu. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali dečak nije davao znake života, a kada su, nakon isključenja struje, vatrogasci konačno intervenisali i ugasili požar, konstatovana je smrt. Zagrebačka policija je potvrdila da je uzrok pogibije strujni udar.

Telo dečaka je nekoliko sati posle pogibije i dalje bilo na vagonu jer se čekao dolazak mrtvozornika. Na mestu događaja policija obavlja uviđaj posle kog bi trebalo da bude poznato više detalja o ovoj tragediji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA