≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Roditelji monstruma koji je 88 puta izbo Kristinu (18) krive nju za brutalni zločin: Varala ga je

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ivo i Olivera Komšić činili se kako bi opravdali zločinački pir sina, Hrvatska ponovo ostala u šoku

  • 7

Suđenje Hrvatu Davidu Komšiću (20) za brutalno ubistvo devojke Kristine Krupljan (19) od 22. februara 2017. godine dobilo je danas novi nastavak.

Svedočili su Ivo i Olivera Komšić, Davidovi roditelji koji su, kako navode hrvatski mediji, učinili sve da okrenu priču naglavačke i za ubistvo okrive Kristinu koja je svojim ponašanjem isprovocirala njihovog sina za monstruozni akt.

BRUTALNO UBISTVO: Izbo devojku nožem po vratu

Ivo Komšić rekao je da je David psihički bolestan i da se godinama leči. Navodno je išao kod nekoliko lekara u Bosnu a ne po Hrvatskoj kako komšiluk i prijatelji ne bi saznali za to.

Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

Kada je sutkinja upitala Komšića kako to da ga nije bilo sramota da priča kako mu sin puši travu a jeste za psihičke probleme, on nije imao odgovor.

- David je od 13. godine na tabletama. Godinama sam mu ih davala - rekla je Olivera Komšić.

Kada su je upitali koje su to bile tablete - nije znala da kaže.


I Ivo, ali i supruga Olivera Komšić više desetina puta naglašavali su u iskazima da su Kristinu prihvatili kao svoju i da je ona bila puno puta bahata i lažljiva prema njihovom sinu.

- Viđala se s drugim momcima. Davidu je jednom opalila šamar, a onda ju je on udario po nosu (i slomio ga - prim.nov.) Malo dete će završiti dugo godina u zatvoru. Hteo je da Kristini napravimo veliki beli nadgrobni spomenik - rekao je Ivo Komšić pred kraj svedočenja, prenosi Index.hr.

Davidova majka Olivera otkrila je da je on Kristinu upoznao u razredu. Prvo mu je bila simpatija, a onda su ušli u vezu.

- Kristina je bila kao moje dete, bila je s nama u kući, skoro kao deo porodice. Sve je to bilo ok dok 2014. za jedan Uskrs nije došla i rekla da je izvršila abortus. Teretila je Davida da podmiri te troškove koje sam ja podmirila. Pravili su scene jedno drugome. Moj sin nije monstrum. Nije planirao ovo ubistvo. Svako jutro, svako veče, prva misao mi je bila Kristinina majka kojoj sam pokušala prići na sve moguće načine. Dva dana nakon ubistva otišla sam da izjavim saučešće. Svu pomoć sam joj nudila. Prihvatila je da je vozim na groblje - rekla je Olivera Komšić.

Majka Kristine (18), koju je 88 puta izbo vršnjak, uzela 24.000 evra od njegove porodice: Pristala na najmanju kaznu za ubicu, sad tvrdi da je prevarena (VIDEO)

Potom je ponovo svu krivicu svaljivala na ubijenu devojku.

- Kristina se sama povređivala, ne verujem da je moj sin nju udarao. Ali bilo je turbulentno. Kad god bih ja i muž negde bili obavezno je kući bila policija, ona ga je stalno prijavljivala. Bila je užasno ljubomorna - dodala je Komšićeva.

Na pitanje da li je njen sin nosio nož sa sobom, ona je rekla da je imao skakavac.

- Ali to nije nož. Zapravo to je nešto kao džepni nož - šokirala je ovom tvrdnjom Davidova majka sve u sudnici.

Sudija ju je podsetila da je u prvom iskazu rekla da je imao nož kod sebe.

Potom se u svojstvu svedoka pojavio Davidov otac Ivo Komšić.

On je za razliku od supruge govorio vrlo nepovezano, nervozno i delovao je izgubljeno zbog čega ga je sudija opomenula da se fokusira na ono što priča.

Rekao je samo jednu reč u sudnici i svi su zanemeli: Majka ubijene Kristine (18) oči u oči s ubicom koji je 88 puta zario nož u njeno čedo (VIDEO)

U suštini je ponovio sve što je supruga govorila, a kad god bi neko pitanje bilo škakljivije prirode, on bi odgovarao sa:

- Ne znam, ne sećam se najbolje.

Printskin: Youtube/Index.hr Portal, Instagram/david___komsic

Na kraju se podsetio noći ubistva kada je David izbo 88 puta Kristinu na smrt.

- Došli smo iza kuće, bio je tu David, moja žena. Video sam ga da stoji, da plače, povraća. Pitao sam ga šta je bilo. On mi je rekao: "Tata, ništa ne pitaj. Zovi hitnu. Izbo sam Kristinu." Nije mi znao reći u kojoj se ulici to dogodilo, samo je jecao i govorio - Kristina, hitna, policija. Zvao sam advokata Frana Olujića, s njim sam prijatelj, nisam znao šta da radim - rekao je Ivo Komšić.

Suđenje se nastavlja 14. februara.

Daljinac

(I.Đ. - Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    2. februar 2018 | 22:14

    Ja bih pre rekao da je nju majka nagovarala da ostane sa njim u vezi s obzirom da su imucni i to. A i s obzirom da je uzela 24 000€ odstete od porodice ako se slozi da ovaj dobije malu kaznu. Kad su ljudi materijalisti to zna imati svakakve posledice.. pa i ovakve. Ali toliko puta izbosti nekog nema opravdanje, sve manje od maksimalne kazne je sramota.

  • ....

    2. februar 2018 | 21:55

    I da jeste (A čisto sumnjam) nije opravdanje. Toliko!

  • Nira

    3. februar 2018 | 03:55

    I sad se sigurno sama izbola nožem i to čak 88 puta koja glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA