Mali Cesar nedavno je mučki odvojen od majke, a sada je stigla i njegova prva slika iz Italije (FOTO)

Cesarov otac javio se sa odmora mališanovoj mami i obećao da će dogovoriti detalje viđanja deteta

  • 2

Italijanski portal la-notizia.net objavio je fotografiju dečaka Cesara i njegovog oca na plaži. Na fotografiji se vidi kako se igraju i kako se Cezar smeje.

- Pozdrav, Nina. Putujem s našim sinom, prijateljima i porodicom na putovanje koje sam već ranije planirao. Nakon povratka ću ti se javiti kako bismo dogovorili sve detalje oko viđanja. Cesar je dobro - poslao je Nini Kuluz, mami dečaka, u SMS poruci otac mališana Alesandro Avenati.

Cesarov život na novoj adresi: Dečak već dve godine upisan u italijansku školu, a evo šta su poručile hrvatske vlasti (FOTO) (VIDEO)

Protekle nedelje Cesar je s ocem otputovao u Italiju nakon što je izvršenje sudske odluke o odvođenju deteta od majke nekoliko puta odloženo.

Nina Kuluz i Alessandro Avenati jedno vreme su imali zajedničko starateljstvo nad dečakom. Mališan je trebalo da živi u Italiji, a majka je imala pravo da ga viđa svaki dan. Nina je pobegla iz Italije i sakrila se u BiH, da bi se potom vratila u Split, a dečakov otac je dva puta pokušao sina da vrati u Italiju.

Prošle godine je ispred njene kuće održan veliki protest kojim je traženo odlaganje sudske odluke, što se i desilo jer ocu nije bio obezbeđen prevodilac.

U međuvremenu je na italijanskom sudu Nina izgubila starateljstvo nad dečakom i zbog otmice sina osuđena je na tri godine i četiri meseca zatvora, a presuđena je i odšteta u iznosu od 50.000 evra.

(Telegraf.rs/La-notizia.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    23. jun 2018 | 23:05

    Znao sam od starta da u svemu ovome ima krivice majke.Vidi se dete da je srecno i zadovoljno posle par dana provedenih sa ocem.Naravno ipak mislim da treba podjednako sa oba roditelja da provodi vreme...

  • Kala

    24. jun 2018 | 11:09

    Znaci ocevi da se presele u Italiju po pravdu jer u Srbiji sve je na strani zena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA