≫ 

Napadač koji je ubio Britanca na plaži i dalje se skriva blizu mesta zločina: Ima oko 25 godina, visok je i tamnoput

Ubica je najverovatnije i sam Britanac, a organi reda misle da se i dalje nalazi na ostrvu

  • 0

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na ostrvu Pagu u sredu rano ujutru napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva povređena, jedan lakše, drugi teže, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem, javlja hrvatski "24 sata". No, ne i glavni krivac. 

Crteži banjalučkih đaka podelili javnost: Da li je ovo za aplauz ili psihologa?

Prema saznanjima od izvora bliskih istrazi, ubica je još na ostrvu i policija se nada da će ga tamo i uhapsiti. Napadača su snimile nadzorne kamere i verovatno je reč o britanskom državljaninu. U vreme sukoba i ubistva bio je nag do pojasa, odeven samo u kupaće bermude, a na nogama je imao patike. Višeg je rasta, tamnije boje lica, crne kratke kose. Po izgledu je moguće da je reč o mlađem muškarcu - oko 25 godina.

Do inicidenta je došlo u noći utorak na sredu Foto: Shutterstock, Flickr/Adriano Gasparri

Njegov identitet policiji su otkrili privedeni iz grupe koja se sukobila. Nije poznato da li je momak za kojim se traga legalno odseo u nekom od apartmana.

Kako je izvestila policija, oko 5.30 časova ispred kluba je napadnuto više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su povređena. Svedoci su ispričali da su videli mladića na tlu dok je drugi stajao uz njega, a majica mu je na leđima bila natopljena krvlju.

- U sekundi se oko osobe koja je ležala skupilo na stotine ljudi koji su hteli da vide šta se se događa i više nisam mogao da ga vidim - ispričao je Sunu, 19-godišnji Irac koji je bio na mestu događaja.

On je dodao da je ipak video trag krvi koji je vodio od bine do izlaza s festivala.

- Svi su bili u šoku i to se videlo. Di-džej je morao da prestane sa puštanjem muzike, pa je rekao da se dogodilo nešto "veoma ozbiljno", te da svi moramo da odemo - ispričao je Irac, a pišu hrvatski mediji.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA