Tragedija u Ulcinju: Heroj spasio dvojicu muškaraca iz vode, pa se udavio

Senaid Išerić je među visokim talasima ugledao dvojicu muškaraca kako se utapaju i pošao da im pomogne

  • 2

Senaid Išerić iz Ilijaša, bivši pripadnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, tragično je stradao u nedelju na Velikoj plaži u Ulcinju spašavajući dvojicu muškaraca koji su se utapali. Njih je uspeo da spasi, a svoju nesebičnost i hrabrost platio je vlastitim životom. Iz još neutvrđenih razloga Išerić se, tokom ovog hrabrog čina, utopio, piše Avaz.

Tragedija na Oblačinskom jezeru: Utopio se ribokradica kada mu se prevrnuo čamac (FOTO)

Sa Senaidom su na plaži, pre nego što je skočio u vodu, bili njegova supruga Esmina i prijatelji Redžo Mahmutović i Ado Aslani. Senaid je među visokim talasima ugledao dvojicu muškaraca kako se utapaju i pošao da im pomogne.

Niko ne zna kako se Senaid udavio, Printskrin: Youtube/RAW LEAKS NEWS, Profimedia

DOBIO UDARAC NOGOM I OSTAO BEZ DAHA?

Uspeo je jednog od njih da dovuče u plićak i preda ga prijateljima, a onda se vratio po drugog. I njega je izvukao na sigurno, ali on sam, nažalost, nije mogao da se spasi. Niko ne zna šta se u tim trenucima tačno događalo, ali Senaidov sin Mirza mišljenja je da ga je utopljenik verovatno nehotično udario nogom i ostavio ga bez daha, što je bilo kobno.

- Prema svemu sudeći, u pitanju su bili otac i sin, ali ne znamo ko su i odakle su. Izgubio sam oca, ali sam ponosan na njegovo delo. Pokazao je ljudskost i hrabrost, što i jeste njegova glavna osobina - kaže Mirza.

Kako i zašto se Išerić utopio prilikom spašavanja nepoznatih muškaraca još nije utvrđeno i najverovatnije će se znati nakon okončanja istrage koju provodi crnogorska policija.

VIDEO: Pronađeno telo mladića koji je nestao na kupalištu na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA