≫ 

Krvava tuča oko parking mesta: Pobile se dve porodice u Skoplju, deca preplašeno posmatrala pomahnitale roditelje (VIDEO)

Na jednom kraju tukle su se majke, na drugom se makljali očevi

  • 2

Parking mesto u skopskom naselju Aerodrom bilo je poprište krvave tuče dve porodice. Pre nego što su razmenili udarce, došlo je do međusobne žestoke rasprave i svađe, a prema video klipu objavljenom na Tviteru, u tuči su, uz ciku i viku, na jednoj strani učestvovale žene, a na drugoj strani njihovi partneri, dok su preplašena deca sve to nemo posmatrala.

Obračun se desio u večernjim satima. Na video snimku se vidi kako je jedna očito jača i agresivnija žena bukvalno pretukla drugu, bacivši je na zemlju.

Strašni detalji pucnjave u Zagrebu: Akteri su braća! Jedan je pucao na balkon iz pištolja, a onda je drugi uzvratio kalašnjikovim

Čini se da je starija gospođa svetle kose prebila mlađu devojku. Prvo je počela da je udara, a potom ju je po parkingu vukla za kosu, da bi je na kraju bacila na zemlju pored jednog auta, skočila na nju i krvnički nastavila da tuče.

Nedaleko od njih pesnice su razmenjivali i njihovi partneri, a jedan čovek je bezuspešno pokušavao da razdvoji zaraćene muškarce. U jednom trenutku jedan od njih je iz prtljažnika svog auta uzeo neki teži predmet i bacio ga prema čoveku iz drugog vozila, ali ga nije pogodio.

Kada je izgledalo da su se strasti konačno smirile, tuču su ponovo nastavile žene.

Obračun oko parking mesta trajao je nešto više od dva minuta, ali je nejasno ko je prvi počeo.

Video celog događaja, koji je snimio jedan korisnik Tvitera, u međuvremenu je skinut sa te društvene mreže, ali je zapis, koji se proširio internetom i portalima, ostao sačuvan.

VIDEO: Mladić na rukama izneo automobil sa parkinga

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maea

    13. septembar 2018 | 17:22

    Odlica primjer djeci kako resavati konflikte na ulici.

  • Radnaskela

    13. septembar 2018 | 20:29

    Snimak iz Skoplja, a naslov na šiptarskom...ne piše se dobro južnoj braći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA