≫ 

Mladić bez imalo srama onanisao u punom gradskom autobusu pored dve zgranute devojke

On se nalazio kod zadnjih vrata autobusa, i bez imalo srama je počeo da masturbira

  • 5

Nije prošlo ni dve nedelje odkako je makedonska javnost bila zgranuta kada je na socijalnim mrežama, a potom i na internetu ugledala užasavajući snimak kako se pored tržnog centra Biser u skopskom naselju Aerodrom, na travnjaku blizu jedne trafostanice nepoznati mladić samozadovoljava, a sada ih je šokirao još užasniji video – snimak mlađeg čoveka kako onaniše u prepunom autobusu.

Bizarni prizor u Skoplju: Mladić onanisao usred dana, prolaznici se pravili ludi

Na video klipu snimanom sa mobilnim telefonom sa gornje platforme autobusa na sprat vidi se kako je mladić izvadio "onu stvar" i počeo da se samozadovoljava.

On se nalazio kod zadnjih vrata autobusa, i bez imalo srama je "radio radnju" pored dve zgranute devojke koje su se nalazile pored njega.

Samozadovoljavao se u autobusu Foto: Printscreen/ Youtube

Žalosno je što niko od putnika nije reagovao i sprečio ovog manijaka da svoje niske strasti zadovoljava u punom autobusu.

VIDEO: Seks na radiju uživo

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    25. septembar 2018 | 22:23

    Ludaka svuda, ma da i ova zgranuta mi deluje ko da bi da pomogne al ne zna da li neko snima.

  • Dusanka

    26. septembar 2018 | 18:39

    Zasto je on ludak?! Sto je u autobusu ispred 30-50 putnika to radio?! Pa zar u PAROVIMA NE GLEDATE SEKS UZIVO, GDE CAK JEDAN OD NJIH KOJI JE SA MAJKOM da bi uzivo pred kamerama, jeb....zenu pred ocima majke i hiljde vas koji gledate taj program?! Zar to vec niste gledali uzivo?! Pa kad moze na javnom servisu - televiziji, zaste ne na ulici ili prodavnici ili autobusu?! Kad je ministar kulture trazio da se to zabrani, svi ste ga napali. Trazili ste, sad gledajte, onda nista nije zabranjeno i nista sramno po standardima, vas koji pisete i standardima vlasti. Jer i parada ponosa je isto i slicno pokazala

  • VladimirR

    27. septembar 2018 | 20:38

    Skroz nepristojno i neprihvatljivo ali manje frapantno nego kada se dva muškarca balave na javnom mestu sve onako puni ponosa. I ovaj u busu je paradirao sa svojim ponosom. Pacijenata na sve strane. Samo što su neki u trendu a neki jok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA