Mafijaški obračun u centru Skoplja: Muškarac iz kola sasuo 32 metka u automobil u pokretu (FOTO)

Prava sreća je što u ovom mafijaškom obračunu nema više žrtava i povređenih jer se napad dogodio na frekventnoj ulici blizu kafića punih ljudi

  • 1

Dve osobe su ubijene, a jedna se bori za život nakon mafijaškog obračuna koji se noćas iza ponoći dogodio blizu Specijalnog javnog tužilaštva u centru Skoplja.

- Trideset minuta iza ponoći u Urgentni centar su bila doneta trojica povređenih iz vatrenog oružja.

- Kod jednog povređenog je bila konstatovana smrt. Druga dvojica su bili hospitalizovani na Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje (KARIL) sa povredama opasnim po život. Dva časa nakon prijema na Kliniku, i pored svih napora medicinskih timova, jedan od njih je podlegao povredama, dok je treći tokom noći operisan i prebačen na intenzivnu negu - izjavio je za skopski portal sdk.mk rukovodilac Urgentnog centra, dr. Albert Leši.

U vozilo napadnutih je ispaljeno 32 metka; Printskrin: Facebook/infomax.mk

Policija je predhodno saopštila da je danas, pola sata iza ponoći, u ulici "Franklin Ruzvelt" pucano u automobil "seat altea" u kome su se nalazili Naim Aeti ( 44 ), koji je ubijen na licu mesta, dok su F.E. ( 19 ) i A.P. ( 49 ) sa vozilom Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

Prema nepotvrđenim informacijama, jedan od napadnutih je bio blizak rođak Dželadina Ajeta – Dželje, poznatog zelenaša iz skopskog naselja Čento, koji je bio ubijen 2013. godine ispred njegove čajdžilnice.

Pucnjava se dogodila u prometnoj ulici; Printskrin: TV Telma

Noćašnji mafijaški obračun se dogodio u centru Skoplja, ispred zgrade u kojoj se nalazi Specijalno javno tužilaštvo. Napadnuti su se nalazili u automobilu Seat Altea sive boje, koji je, prema izjavama očevidaca, pratio džip Lend Rover zelene boje.

Vozilo u kome su se nalazili ubijeni i povređeni bilo je sačekano na jednom bulevaru, nakon čega je jurnjava natavljena 300 metara dalje, do naredne raskrsnice. Tamo je, sa najmanje 30 metaka ispaljenih iz kalašnjikova bilo izrešetano vozilo napadnutih, koje je potom prešlo na suprotnu kolovoznu traku i prvo se sudarilo sa drugim vozilom koje je tuda prolazilo, a potom udarilo u drugi auto parkiran ispred obližnjeg kafića.

Napadači su uspeli da pobegnu, a ranjeni i ubijeni su prebačeni u Urgentni centar, koji obezbeđuje policija.

Prava sreća je što u ovom mafijaškom obračunu nema više žrtava i povređenih jer se napad dogodio na frekventnoj ulici blizu kafića punih ljudi.

Policija traga za napadačima.

( D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA