"Pomozite, muškarcu sa kojim sam u kolima je pozlilo": Intimno druženje u prirodi se završilo tragično, intervenisala Hitna pomoć

Zbog ovog slučaja mora da interveniše i policija, koja je na kraju i locirala vozilo

  • 2

Žena (59) odlučila je da se osami sa muškarcem (49) u automobilu zbog intimnog druženja. Međutim, ovaj događaj se pretvorio u tragediju.

Muškarcu je iznenada pozlilo, a ona je odmah pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, nije umela da im objasni gde se oni tačno nalaze.

Crnogorci ne koriste kondome: Po upotrebi kontracepcije su ispod afričkog proseka, a ovo su glavni razlozi

- Pomozite, muškarcu sa kojim sam u automobilu je pozlilo i više nije pri svesti - poziv je koji je u subotu oko 22 sata primio radnik koprivničke Hitne pomoći.

Šokirana žena nije znala objasniti dispečeru hitne gde se nalaze, pa je rekla samo: "Stvarno ne znam, negde smo blizu vode."

Dok je vozilo hitne pomoći jurilo prema lokaciji za koju su pretpostavljali da se par tamo nalazi, lekarima je u pomoć priskočila i policija, koja je na kraju i locirala vozilo.

Nažalost, do dolaska hitne na pravo mesto muškarac je već preminuo. Nezvanično se doznaje da je bolovao od dijabetesa i da mu je tokom druženja naglo pozlilo, piše Podravski list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VIS

    2. oktobar 2018 | 10:28

    Savesna žena. Pozvala hitnu. To je ljubav. Nema boljih žena od ljubavnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA