≫ 

"Ko je ubio mog sina?": Danska državna televizija prikazala potresan film o Davidu i Dženanu

U filmu su govorili roditelji nastradalih mladića

  • 26

Danska državna televizija prikazala je u ponedeljak uveče dokumentarni film o Davidu Dragičeviću i Dženanu Memiću. U filmu, između ostalih, govore Davidovi roditelji Davor Dragičević i Suzana Radanović, kao i Dženanov otac Muriz.

U emisiji su prikazani snimci iz noći kada je David nestao i kada je njegovo telo pronađeno.

- Ovo nije samo borba za pravdu za Davida, ovo je borba za sve nas -  kazala je Suzana u filmu naslova "Ko je ubio mog sina?".

- David je bio dete puno ljubavi, inteligentan, dobar drug, dobro dete - rekla je ona.

David je pronađen mrtav 24. marta 2018. Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

Majka Suzana setila se trenutka kada joj je javljeno da je David nestao.

- Zazvonio mi je telefon, zvao je Davorov brat, David je nestao. Ja znam da sam izašla napolje iz čekaone, da sam vrištala - seća se Suzana.

Muriz Memić je govorio i o svom sinu Dženanu.

- Dženan je bio odličan učenik u osnovnoj školi, Gimnaziji, ponos generacije, druga godina Pravnog fakulteta. Pokrenuo je jedan biznis, sad je to ostalo meni. Obično ostaje iza oca sinu, a u ovom slučaju je ostalo iza sina ocu - kazao je Muriz.

Organizovani su i brojni zajednički protesti za Dženana i Davida Printskrin: Youtube/TV1 HD

U filmu je prikazana i Dženanova soba.

- Sve je isto kako je bilo, kako je ostalo iza Dženana. Novčanik koji je zaboravio tu noć, dokumente. Garderoba stoji, miriše na njega. Tu mi je stvarno teško ući. Ovo je treći put da sam ušao u sobu - poručio je Muriz.

U filmu govori i novinar Slobodan Vasković koji slučaj ubistva Davida prati od samog početka.

Film možete da pogledate ovde.

VIDEO: Davidova majka postavlja pitanja policajcu, ovaj ćuti

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    5. mart 2019 | 17:50

    Ne mogu da verujem da neki zatucani i zaludjeni kvazi Srbi udaraju minuse na konstataciju da evo vreme prolazi a pravde za Davida i osude njegovoga ubice jos nema. Ko zeli da zivi gde se ubistvo ne resava i ubica ne kaznjava? Upravo neresavanjem ubistva se najvise blati RS. Toga kvazi patriote moraju biti svesne ako uopste zele dobro RS i narodu u RS.

  • Cccc

    5. mart 2019 | 17:33

    Pa kada u nas odnosno u RS ne znaju ili se prave da ne znaju ko je ubica. Neko to kriminalno klupko mora raskrinkati, makar krimose raskrinkao neko sa strane. Bolje i to nego da ubice i njegovi zastitnici ostanu nekaznjeni.

  • Berislav

    5. mart 2019 | 19:50

    Sto su upotrebili i ovoga Dzenana, on je ubijen u Sarajevu.. A na Banjaluckom trgu se vikalo pravda za Davida i Dzenana i zna se dobro sta je otac porucivao, da nece biti Republike Srpske..Pa zar trebamo mi srbi da stanemo uz oca od Davida koga samo podrzavaju muslimani mislim da je on za nas srbe umro zauvek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA