Davor Dragičević najavio novi potres: Imam snimak ubistva sina, uskoro ga objavljujem (VIDEO)

- Zbog toga vlada velika panika i u policiji, ali i u banjalučkom tužitelaštvu - rekao je otac Davida Dragičevića

  • 55
Davor, otac, David Dragicevic, banjaluka, Banja Luka, Printsrkin: Youtube/BN TV

Kako je Davor Dragičević izjavio za Srpskainfo, uskoro će objaviti snimak ubistva sina Davida Dragičevića, a tada će nastati pravi haos u Republici Srpskoj i BiH, smatra on.

On je istakao da nisu tačne tvrdnje policije da je nudio 15.000 evra za montiran snimak ubistva.

– Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju da to nije tačno. Poručujem im da imam snimak ubistva kog su snimile kamere na banci, a na kojoj se sve detaljno vidi, između ostalog i to ko ga je ubio. Zbog toga vlada velika panika i u policiji, ali i u banjalučkom tužitelaštvu - rekao je Davor.

PODNET ZAHTEV ZA EKSHUMACIJU

Davor kaže i da ima probleme oko ekshumacije posmrtnih ostataka sina:

– Podneli smo zahtev za ekshumaciju. Međutim, sada nam traže još neke papire i punomoći. Traže da to dostavimo u roku od sedam dana ili će nam biti odbijena mogućnost ekshumacije. Pokušavamo na vreme da dostavimo te papire, iako je reč o namernoj opstrukciji. Ako mi ne odobre, lično ću da ga iskopam i iznesem iz ove države - kaže Dragičević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    23. februar 2019 | 13:57

    Srpska je borcima koji su ratovali i dali sve za nju i zivot cak neki u srcima duboko ko god pokusa da je unisti nece uspeti jer srbi vole RS!Tako nece im pomoci ni Davor ni MI6 ni setaci jednom su uspeli da nas zavade i uniste i da rade kako oce i da nam englezi prave skupstinu da oni izdajnici rade sta hoce!PDP i SZS su njihovi to svi srbi vide zato nas i napadaju na njihovik televizijama N1 i BN!Nece mo objaviti ali borci znaju sta je i kako i cuvacemo RS zivotima!

  • nikola Mirjana

    23. februar 2019 | 17:58

    Od kad su muslimani ginuli za Republiku Srpsku? Stvarno sa vasim lazima i lazima Davora sve radi bogacenja i kupljenje para na mrtvom sinu . Davor je velika sramota za svet sto proda rodeno dete za pare i politiku dno dna nista vise sramota...

  • nibrS

    23. februar 2019 | 13:44

    Sram te bilo "roditelju"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA